Bedste kuffert til børn: Her er 5 gode børnekufferter, der gør ferien lidt nemmere

Der er intet bedre end at komme en tur på ferie med familien, og når de små skal med, skal de selvfølgelig også have deres egen kuffert. Vi har derfor fundet frem til 5 gode kufferter til børn, så de også kan være med til at pakke deres egne ting til ferien.

Skal du en tur på ferie med de små? I stedet for at pakke de børnenes ting i de voksnes kuffert, er det en god idé at lade de små være med til at pakke og bære.  Med en kuffert til børn kan selv de mindste nemlig være med når der skal pakkes ting og sager til ferien. På den måde lære børnene også selv at bære og pakke deres egen rejsekuffert.

Vi har derfor fundet frem til 5 gode og praktiske kufferter til børn, som hverken er for tunge eller besværlige at have med sig, når I skal på ferie. Med en smart og praktisk kuffert til børn, vil de små juble over at være med til pakke alle rejse sagerne, og samtidigt lære at tage ansvar for deres egen bagage når I skal på ferie med familien. 

Indholdet i denne artikel er sponsoreret. Vi modtager en procentdel af beløbet, når du foretager et købvia et link, du finder på denne side. Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research, men artiklen indeholder udelukkende produkter, som bliver udbudt af vores kommercielle partnere. Både artiklen og produktanmeldelserne skal derfor betragtes som annoncer.


#1: Konges Sløjd Kuffert Petit Lapin

Børnekuffert i god kvalitet med søde motiver

Med denne børnekuffert fra Kongens Sløjd, kan selv de mindste være med til at pakke bagagen når familien skal på ferie. Kufferten er af typen hard case, og er fremstillet af gode, slidstærke og kemikaliefrie materialer, som egner sig perfekt til en børnekuffert. Kufferten kommer med søde små kanin motiver på, som børnene uden tvivl vil elske. 

Den smarte og praktiske børnekuffert er udstyret med et praktisk teleskophåndtag, samt fire dobbelte spinnehjul, som sikrer en god bevægelighed når kufferten flyttes rundt. På indersiden af kufferten er den belagt med to lag stof og stropper til at spænde ens ting fast, samt en lille netlomme med lynlås til at opbevare ens småting og vigtige ejendele. 

Fordele:

 • Praktisk teleskophåndtag
 • Fremstillet af slidstærke og kemikaliefri materialer
 • Nem at manøvrere med

Beckmann Børnekuffert Camo Rex
Beckmann Børnekuffert Camo Rex

#2: Beckmann Børnekuffert Camo Rex

Smart kuffert til børn med sejt dinosaur motiv

Der er intet bedre end at skulle på ferie med familien, og med denne kuffert til børn, kan selv de mindste være med. Kufferten kommer med et smart og dekorativt design med camouflage mønster og et sejt dinosaur motiv. Den smarte kuffert til børn er af typen hard case, og opfylder kravene for håndbagage hos de fleste flyselskaber. 

Udover det flotte og smarte design, er kufferten udstyret med 4 stærke og støjsvage hjul, samt et praktisk teleskophåndtag, der gør kufferten let at manøvrere med – selv for de mindste. Inde i kufferten finder du et separat lynlåsrum, et rum med netlomme og lynlås, samt pakkestropper i bunden til at spænde ens tøj og ejendele fast med.

Fordele:

 • Opfylder kravene til håndbagage
 • Støjsvage 360° spinnerhjul og teleskophåndtag
 • Nem at manøvrere med

Affenzahn Kuffert Finn Frog
Affenzahn Kuffert Finn Frog

#3: Affenzahn Kuffert Finn Frog

Smart og rummelig kuffert til børn formet som en frø

Denne smarte og børnevenlige kuffert til børn, vil hurtigt blive dit barns bedste ven, når der skal pakkes til udflugter og ferie. Kufferten kommer i et smart og børnevenligt design, formet som en frø. Trækker du tungen ud på frøen, finder du et smart og praktisk navnelabel, så man altid kan kende forskel på børnenes kufferter. 

Udover det søde og smarte design, er kufferten udstyret med ét stort og foret rum, hvor der er god plads til både tøj og legesager. Kufferten kommer også med et smart og praktisk teleskophåndtag, to gummihjul og en justerbar skulderrem så de voksne også kan bære kufferten når de små bliver trække. Perfekt til ferie og udflugter med de små. 

Fordele:

 • Godkendt som håndbagage hos de fleste flyselskaber
 • Smart og børnevenligt design
 • Kommer med teleskophåndtag og gummihjul

Reisenthel - Trolley Rosa
Reisenthel – Trolley Rosa

#4: Reisenthel – Trolley Rosa

Lækker kuffert til børn i høj kvalitet

Med denne trolley kuffert til børn fra Reisenthel, er børnene godt klædt på når de skal på ferie med familien. Den smarte kuffert til børn egner sig perfekt til alt fra ferie og udflugter med familien, til et weekendophold hos bedsteforældrene. Kufferten kommer i et flot og dekorativt design, med søde motiver af hunde og katte tegninger. 

Den smarte og praktiske kuffert til børn er udstyret med to store rum, hvor der er god plads til både legesager og tøj. Udover et flot og rummeligt design, kommer kufferten også med et praktisk teleskophåndtag samt to hjul, som gør den dejlig nem at manøvre med. Kufferten er tilmed også vandafvisende, så du ikke skal bekymre dig om regn. 

Fordele:

 • Smart og vandafvisende design
 • God og rummelig størrelse 
 • Let at manøvrere med

Trunki børnekuffert
Trunki børnekuffert

#5: Trunki – frank brandbil

Sjov kuffert til børn designet som en brandbil 

Med denne kuffert til børn, bliver ferien meget sjovere. Kufferten er nemlig designet som en lille brandbil til børn, og udover at fungerer som kuffert, kan brandbilen også bruges til at sidde på for et lille hvil, eller endda blive trukket rundt på. Kufferten er lavet i gode og slidstærke materialer, og er af typen hard case, som betyder den har en hård plastskal.

Udover at kunne bruges som legetøj, er kufferten også godkendt som håndbagage hos de fleste flyselskaber. Kufferten er både rummelig og robust, og er derfor perfekt som kuffert til de mindste, når familien skal på ferie. Den smarte kuffert til børn har faktisk vundet flere priser for deres geniale design, som vil gøre ferien til en fest for de mindste. 

Fordele:

 • Sjovt og børnevenlig design der gør ferien til en leg
 • Godkendt som håndbagage hos de fleste flyselskaber
 • Rummelig og brugervenlig


Købsguide: Sådan vælger du den bedste kuffert til børn

Der er intet bedre end når hele familien skal på ferie, og selvfølgelig skal de små også have deres egen kuffert med, hvor de kan have alle deres legesager og øvrige ejendele. En normal kuffert er typisk for stor og bøvlet til børn. Men heldigvis findes der faktisk flere smarte og praktiske kufferter til børn, så selv de mindste kan være med til at pakke. 

Med en smart og praktisk kuffert til børn, lære de små nemlig også at tage ansvar for deres egen bagage, når de skal med på ferie eller på weekendtur hos bedsteforældrene. I denne købsguide har vi fokus på hvilke ting du bør have med i overvejelser, samt hvilke ting du bør holde øje, for at du vælger den bedste kuffert til børn. 

Hvad bør jeg være opmærksom på for at jeg vælger den bedste kuffert til børn?

Der er flere ting som du bør være opmærksom på, når du skal til at vælge en smart og praktisk kuffert til børn. For at du vælger den bedste kuffert til børn, er det vigtigt at du vælger en kuffert, som barnet kan manøvrere med. Det er derfor en god idé at vælge en kuffert med spinnerhjul og teleskophåndtag, da de er nemmere at manøvrere med.

Du bør også være opmærksom på hvilke materialer kufferten er lavet af. Der findes nemlig både kufferter med en hård skal af plast, samt kufferter med en skal af polyester stof. Leder du efter en kuffert som skal med ud og rejse i fly, er det en god idé at vælge en hard case kuffert med en skal af hård plast, da de kan tåle til at blive transporteret.

Lær børnene at tage ansvar for deres egen bagage med en kuffert til børn

Med en smart og praktisk kuffert til børn, kan selv de mindste lære at pakke deres egen bagage uden mor og far skal være med. På den måde lære de også at tage ansvar for deres egen kuffert og bagage på en god måde, uden det er forældrene der bestemmer. Heldigvis findes der mange sjove og seje kuffert til børn, som vil gøre det sjovt at pakke. 

Du kan f.eks. finde en kuffert til børn med sjove, søde og seje motiver, som vil gøre kufferten til deres bedste ven på ferien. Hvad enten de skal på udenlandsferie med fly, weekendophold hos bedsteforældrene, lejrtur med skolen, eller noget helt fjerde, så vil de små med garanti synes det er sjovt og spændende, at have deres egen, seje kuffert med.

Sørg for at lade barnet være med til at vælge sin egen kuffert 

Det er en god idé at lade barnet være med til at bestemme hvilken kuffert de gerne vil have. På den måde er du nemlig sikker på at I vælger en kuffert til børn, som de vil blive glade for at bruge. Det vigtigste er nemlig at barnet er vild med kufferten, så de vil synes det er sjovt og spændende at skulle tage ansvar for deres helt egen kuffert. 

Heldigvis findes der mange både søde, sjove og seje kufferter til børn, så der er nok at vælge mellem. Igen er det vigtigste at dit barn er glad for sin kuffert, så barnet lære at passe på sine ting og tage ansvar for sin egen bagage med tøj og legesager. Det kunne f.eks. være en sej kuffert til børn med dyremotiver, eller en sød kuffert formet som en frø. 

Hvilken slags kuffert er den bedste til børn?

Der findes mange forskellige former for kufferter til børn på markedet, og det kan være svært at sige præcis hvilken kuffert der er den bedste, når du skal på ferie med børn. For at du vælger den bedste kuffert til dit barn, er det derfor en god idé at du undersøger markedet på forhånd, således at du bliver klogere på de forskellige kufferter. 

Men for at du vælger en god kuffert til dit barn, er det vigtigt at vælge en kuffert som er et let at manøvrere med. Vi anbefaler derfor at vælge en letvægts model, som har nogle gode hjul, teleskophåndtag, samt et flot design der gør dit barn glad. På den måde er du sikker på at vælge en kuffert, som dit barn har let ved at transportere når de skal på tur. 

Hvor meget plads bør der kunne være i en kuffert til børn?

En kuffert til børn behøver selvfølgelig ikke have lige så meget plads, som en almindelig størrelse kuffert til voksne. Blandt andet fordi den er for tung og besværlig at transportere rundt. I en typisk trolley kuffert til børn kan der være omkring 22 liter, hvor en almindelig størrelse trolley kuffert til voksne typisk kan indeholde omkring 70-110 liter.

Det er derfor vigtigt, at du vælger en passende størrelse kuffert til barn, således at I ikke ender op med en kuffert, som bliver for hård at transportere rundt for et barn. Med en smart og praktisk kuffert til børn, er du sikker på at vælge en kuffert hvor der både er plads til tøj og legesager, og som kommer i en størrelse dit barn kan transportere. 

Er en kuffert til børn godkendt som håndbagage?

Hvis du ønsker at vælge en kuffert til dit barn, som er godkendt som håndbagage i flyet, er det vigtigt, at du både undersøger flyselskabets betingelser for håndbagage, samt dimensionerne af den kuffert du har valgt. På den måde er du sikker på at overholde reglerne for håndbagage, når dig og dit barn skal ud at rejse med fly. 

Der findes dog heldigvis mange kufferter til børn, som er designet så de opfylder disse krav. Det er altid en god idé, at du husker at læse instruktionerne fra producentens og flyselskabets side af, således at du ikke ender med at købe en kuffert, som alligevel ikke er godkendt som håndbagage. På den måde undgår du også at skulle købe en ny kuffert.

Er der forskel på kufferter til børn?

Der findes kufferter til børn i alle aldre, og derfor er der også forskel på størrelsen og designet på mange af kufferterne til børn. For at du vælger den bedste kuffert til lige netop dit barn, er det derfor vigtigt at du vælger en kuffert, som passer med dit barns alder og den anbefalede aldersgruppe fra producentens side af. 

Der er intet mere irriterende end at skulle manøvrere med en kuffert, som er alt for stor i størrelsen, og du bør derfor altid vælge en kuffert, som passer i både størrelse, højde og vægtklasse. På den måde er du sikker på at du vælger en kuffert til dit barn, som han/hende let kan transportere, uden det bliver alt for besværligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Gå til artiklen

Hvornår har børn feber? Sådan finder du ud af det

Feber er en almindelig tilstand hos børn og er ofte et tegn på, at kroppen bekæmper en infektion eller sygdom. Som forælder kan det være en udfordrende oplevelse at håndtere ens barns feber, og man kan stå over for mange spørgsmål og bekymringer. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvornår børn har feber, og hvad du som forælder kan gøre for at hjælpe dit barn med at komme sig hurtigt. Vi vil også undersøge, hvornår det er nødvendigt at kontakte en læge eller sundhedsplejerske, og hvordan du kan forebygge feber hos børn.
Gå til artiklen
Gå til artiklen

Baby vil ikke sove om aftenen: Sådan får du den lille til at falde til ro

Mange babyer vil ikke sove om aftenen, og ellers har de svært ved at falde ind i søvnen, hvilket kan være en stor udfordring for forældrene. Når barnet falder ind i søvn, går det fra vågen tilstand til at lukke øjnene, slappe af i kroppen, tømme hovedet og langsomt lade sig glide ind i søvnen – og det kan være til stor frustration for både baby og forælder, hvis der er udfordringer. Se her, hvad du kan gøre, hvis din baby ikke vil sove om aftenen.
Gå til artiklen
Gå til artiklen

Ferie med børn: 4 gode råd til at rejse med børn

Skal du ud at rejse med børn? Så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at ferien bliver noget helt andet, end dengang hvor der ikke var børn med. Det betyder ikke, at ferien ikke bliver hyggelig, god og sjov, men blot at du skal være opmærksom på, hvordan du får det til at fungere for både dig og dine børn. Her er nogle tips til at sikre, at alle i familien får en god oplevelse.
Gå til artiklen