Ståbræt til barnevogn: Derfor bør du investere i et ståbræt

Et ståbræt til barnevogn er praktisk, hvis du har en ældre søskende med på tur. Det giver barnet mulighed for at holde et tiltrængt hvil, og samtidig har du styr på begge børn samtidig.

Et ståbræt til barnevogn er en oplagt løsning, hvis du har to børn i forskellige aldersgrupper. Ståbrættet kaldes af samme årsag også for et søskendebræt. Med ståbrættet kan det ene barn lille i barnevognen, mens det store kan gå ved siden af – og hvile sig ved at stille sig på på ståbrættet, når turen bliver en anelse for lang.

Når du skal vælge et ståbræt til barnevogn, har du mange forskellige valgmuligheder. Generelt findes der en række forskellige udgaver, som kan bruges på næsten alle modeller. Der findes også ståbrædder, som passer til specfikke brnevogne – eksempelvis Emmaljunga og Odder-barnevogne.

De ståbrædder, som passer til specifikke brands, er ofte dyrere end dem, der er mere universelle. Alligevel kan der være fordele ved at vælge et ståbræt, som egner sig til én model eller producent, da de ofte har en række smarte features.

Hvordan fungerer et ståbræt til barnevognen?

Et ståbræt monteres nederst på barnevognen. På selve brættet er der plads til, at den ældste søskende kan stå, imens den mindst ligger i barnevognen. Når barnet står på ståbrættet, befinder han eller hun sig imellem styret og den voksnes arme.

Ståbrættet kan således også anvendes som et sted, hvor barnet kan stå, så du har mere kontrol over begge børn. Det er eksempelvis praktisk, hvis I befinder jer i et område med meget trafik eller andre steder, hvor det er praktisk at have barnet indenfor rækkevidde.

Den store fordel ved et ståbræt til barnevogn er, at barnet selv kan gå, men også har mulighed for at stille sig op på ståbrættet, når energiniveauet sænker sig. Det kan desuden være praktisk med et ståbræt til barnevogn, hvis barnet skal med på turen til og fra børnehave eller dagpleje.

Det billigste ståbræt er det universelle

Hvis du vil have det billigste ståbræt, bør du gå efter det universelle. Det er et, som passer til stort set alle barnevogne – også dem fra forskellige producenter. De er en del billigere, hvis man sammenligner med dem, der udelukkende egner sig til én bestemt form for barnevogn.

Ståbrædder, som egner sig til én bestemt producent, koster typisk omkring 1.000 kr., mens ståbrædder til universelle ståbrædder typisk fås fra 350 kr. og opefter. Der er altså mange penge at spare på et ståbræt til barnevogn, hvis du vælger en universel model.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like