Børnevenlig hund: Disse 4 hunderacer egner sig til børnefamilier

Der findes et utal af hunderacer, og det kan være svært at finde ud af hvilken hunderace, der passer bedst til en børnefamilie. Herunder kan du læse lidt om 4 børnevenlige hunderacer, der egner sig godt i en børnefamilie.

#1: Labrador Retriever

En Labrador Retriever er en af de mest populære og familievenlige hunderacer, der findes. Det er en yderst trofast og glad hund, som elsker at være i nærkontakt med mennesker, hvilket gør den til en utroligt børnevenlig hund, som nyder at være sammen med familien.

En Labrador Retriever er oprindeligt en jagthund fra Canada, hvor den var en populær vandapporterende jagthund, som blev brugt til at hente nedskudte fugle eller fisk i vandet. Dette betyder også at det er en utroligt vandglad hunderace, som elsker at svømme.


Det er dog stadig vigtigt at huske på, at det altid kræver god opdragelse fra starten, for at få den bedste børnevenlige hund hjem i familien. Husk at aktivere din hund så den får brugt noget energi, det kan du bl.a. gøre med legetøj til hunden. Find hundeudstyr her.

#2: Old English Sheepdog

En Old English Sheepdog er en hyrdehund, som oprindeligt stammer fra England, hvilket navnet også antyder. Dette er en utroligt glad og familievenlig hunderace, som nyder at være i selskab med mennesker, hvilket også gør at den egner sig rigtig godt som børnevenlig familiehund. 

Du skal dog være opmærksom på at denne type hund har en lang pels, og dermed kræver mere pleje end andre hunderacer. En Old English Sheepdog er også god til at være alene hjemme, men den elsker også at være i selskab med mennesker. 

#3: Fransk Bulldog

En Fransk Bulldog er en sød, lille og charmerende hunderace, som hele familien vil elske. Den er utroligt glad for mennesker, og er meget kontaktsøgende og legesyg. Den vil elske at lege med familiens børn, hvilket gør den passer perfekt ind i en børnefamilie. 

En Fransk Bulldog vil uden tvivl give en stor glæde i familien, og dens legesyge og fjollede adfærd gør den til den perfekte familiehund, for både store og små. Selvom det er en aktiv og legeglad hunderace, så elsker den også at slappe af og putte tæt med dens ejere. 

#4: Golden Retriever

En Golden Retriever er en dejlig, trofast og yderst familievenlig hunderace. Den stammer oprindeligt fra 1800 tallet, hvor den blev brugt som jagthund til at hente nedskudt vildt. Over de sidste par århundreder er det dog blevet en utroligt populær hund, som egner sig godt til børnefamilier. 

Denne hunderace gør heller ikke så meget som andre hunde, hvilket gør det til en meget familievenlig hund, som heller ikke er bange for fremmede. Så hvis du gerne vil have en trofast, loyal, glad og utroligt intelligent hund, så er en Golden Retriever et rigtigt godt valg. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Gå til artiklen

Børnecykel: Sådan vælger du den rigtige cykel til dit barn

Er dit barn vokset fra sin nuværende cykel, eller skal han eller hun bare i gang med at prøve kræfter med at holde balancen? Så er det på tide med en ny børnecykel. Det er vigtigt, at du cælger en cykel, som passer til barnets størrelse, men der er også andre ting, du bør være opmærksom på, når du skal ud at investere i en børnecykel.
Gå til artiklen
Gå til artiklen

Ferie med børn: 4 gode råd til at rejse med børn

Skal du ud at rejse med børn? Så er det vigtigt, at du er opmærksom på, at ferien bliver noget helt andet, end dengang hvor der ikke var børn med. Det betyder ikke, at ferien ikke bliver hyggelig, god og sjov, men blot at du skal være opmærksom på, hvordan du får det til at fungere for både dig og dine børn. Her er nogle tips til at sikre, at alle i familien får en god oplevelse.
Gå til artiklen
Gå til artiklen

Gode råd til når dit barn skal starte til fodbold

At introducere dit barn til fodbold kan være en fantastisk måde at fremme fysisk aktivitet, teamwork og personlig udvikling. Men som forælder kan det også virke overvældende, især hvis du ikke selv er bekendt med sporten. Her er nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at støtte dit barn på deres rejse ind i fodboldverdenen.
Gå til artiklen