Vintertør…..hjælpen er her!!

Jeg kan vel næppe overraske jer med, at vinteren er kommet, sådan ret for alvor! I den forbindelse tørrer jeg ind som en rynket rosin – hvert år det samme bøvl, men jeg har altså fundet de gode tricks. Så i år er jeg beredt!

Selvfølgelig skal vi huske alt den der væske de snakker om – men jeg synes altså ikke at kulde og frost ligefrem kalder på tørsten hos mig – så det bliver lidt begrænset med vand i alt fald.

I oktober fik jeg af min datter en Origins håndcreme, som jeg lagde lidt på lager til vinteren kom. NU skal jeg da lige love jer for at jeg er blevet afhængig, også af den Origins ting!

SUPER håndcreme fra Origins

Den kan det der “oil-non-oil” som jeg elsker – at du kan tage fat på hvad som helst kort efter du har smurt hænderne ind – den fedter ikke og du bevarer fornemmelsen af plejede hænder længe efter brug. Uhmm. Har lige Googlet prisen ( fik den jo i gave) – Lige nu kan du få den i Matas til 99,- kr. Du sparer 66 kroner skriver de. DET er da en super gaveide så, hvaba!!!!

FLÆKKET MUNDVIG

er et andet af vinterens tilbagevendende problemer – men jeg er igen beredt. For snart mange år siden stiftede jeg bekendskab Aloe Vera produkterne fra For Ever Living. – Det er ikke noget du kan få i butikkerne – men du kan slå forhandlere op på nettet, hvis du er interesseret så skriv til mig,  så sender jeg dig gerne min kontakt på det. De har – og jeg underdriver ikke, – VERDENS BEDSTE læbepomade. Den reparerer simpelthen sprukne læber og revner i mundvigen på meget kort tid og er SÅ plejene. Den koster så vidt jeg husker 30,- kr. – Hele familien får altid stukket sådan en i lommen også børnebørnene, – den er uundværlig!

 

umVERDENS BEDSTE læbepomade!

ANLÆG TIL PARADENTOSE?

…..eller bare super rene tænder og meget frisk mund?? – Så må jeg lige anbefale Aloe Veras Tanspasta, fra For Ever Living også. Jeg havde et lille anlæg til paradentose for nogle år siden og har ofte en blist på tungen (kan ikke tåle forskellige grøntsager uden at få blister) – Men denne tandpasta fjerner dem lyn hurtigt. Anlægget til paradentose forsvandt i løbet af en måned!!!!! – Og det er ikke en gang løwn! – Den er halv dyr – 150 kr. mener jeg og et lille minus er, at den ikke har flour. Derfor bruger jeg denne tandpasta hver morgen og evt. midt på dagen – og så en almindelig Zendium om aftenen, så jeg får flour også. I love it!

Ja, – således kom vi så rundt om Gittemors alderdoms-symptomer også :)

 

 

 

 

3 Responses

 1. Annette Berendtsen siger:

  Lige mine produkter ;-) de gør underværker. Mener dog tandpasta er lidt billigere ;-)

 2. Benedikte Bjerregård Jensen siger:

  Hej Gittemor.
  Vil lige sige tak for dine gode råd, jeg har lige købt den mascara du tidligere har omtale fra Origins …..det er bare den bedste mascara jeg nogensinde har haft…så blive endelig ved…elsker når andre kan anbefale nogle lækre ting…:-)
  Og så da lige god jul til dig og din familie…
  Knus fra Benner

  • gittemor siger:

   Hej Benner, -
   Glæder mig at du kan bruge mine anbefalinger. Som tidligere nævnt – et utal af gange – så VIL jeg ikke skrive om, eller anbefale noget jeg ikke virkelig kan stå inde for. Derfor skulle det også gerne være sådan, – som nu du har gjort, – at du trygt kan købe ex mascara og så blive glad for den. FEDT!!! Jeg antager du har store dådyrøjne hver dag nu?!
   Også en rigtig glædelig jul til dig og dine – hils hvem der kan huske mig :)
   Knus Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top