Vinderen er trukket af tunika og tørklæde

Tak til alle der deltog i min konkurrence, hvor PURE Copenhagen så venligt har sponseret en skøn koralfarvet og tunika og et yderst farverigt tørklæde der matcher. Som nævnt har jeg jo samme sæt selv, som jeg købte i butikken — og det har hængt på mig siden :) – Nu har jeg så fundet en “tøj-tvilling” – ret hyggeligt.

PURE 4.4 014

 

Det fine sæt blev vundet af kommentar nr. 47. Ringede til en veninde og bad hende stikke mig et vilkårligt nummer på skalaen 1 – 72 – og vinderen blev derfor:

Kommentar nr. 47…… Stort tillykke til Sonja….som selvfølgelig får direkte besked via mail.

 

Tak til PURE Copenhagen for sponsering af præmien :)

 

Håber i har nydt denne dejlige weekend med de første forårs fornemmelser.

 

Kærlig hilsen

Gittemor

 

 

One Response

  1. Sonja sørensen siger:

    Åh,hvor heldig…jeg har aldrig prøvet at vinde før. Nu kan foråret bare komme!!! Og jeg springer ud i den skønne koral m/tørklæde. Tak….gid solen vil skinne på dig, og alle dine trofaste læsere. K.Sonja.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top