Vinderen er fundet til elements-produkterne :)

Og jeg beklager DYBT, havde jo lovet at trække inderen i går fredag – men så var der lige “Vild med dans” – og så angreb sofaen mig fra ydersiden – og mine øjenlåg fra indersiden. Ak ja, sådan kan det gå.

Vinderen af de SUPER LÆKRE produkter fra elements er:

Nr. 31 – der havde svaret korrekt – produkterne er genopbyggende!!!!! – Du får en direkte mail fra mig.

Hvordan jeg fandt vinderet ????? – Jeg snakkede i telefon med en af mine veninder, der faktisk aldrig kommer på bloggen (det må jeg egentlig lige have opdraget hende til) – Bad om et tilfældigt nummer mellem 1 og 53 – ” 31″ kom et promte!!!! Så, sådan er det !

Så er det i øvrigt en ny konkurrence på vej lige om lidt……..så hold øje med bloggen!!!!!

Tillykke til den SUPER heldige kvinde!

Knus Gittemor

 

Konkurencen er sponceret ad idHAIR med elements produkter, – vi siger tak for dejlig præmie!!!!

 

 

 

 

 

2 Responses

  1. Pia Hansen siger:

    Tillykke til den super heldige der vandt :-9 glæder mig på personens vegne :-)

  2. gittemor siger:

    Nemlig Pia – Det er altid skønt at vinde….det er jo ikke så tit man oplever det :) – Men du har jo også været heldig en gang……så du kender jo følelsen :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top