VIND SKØN KREA KASSE TIL VINTERFERIEN

Det er nu hyggeligt, det der krea halløj…..selv laver jeg armbånd og kæder i lange baner for tiden, – hyggeligt at nusse med på kolde aftener. Mange af mine perler, låse, bling bling og snor køber jeg via Tomato. Jeg er blevet medlem via www. Tomato.eu – så kan man købe til yderst fordelagtige priser og følge med i deres utallige tilbud.

På deres adresse Nybrovej 83 i Gentofte, er der ofte nogle fede drop-in kurser, hvor du kan få gratis hjælp og undervisning i at lave de fedeste smykker og lære de små tricks der skal til for at få det rette finish. På deres hjemmeside skriver de deres dage med kurser. Så kan man i øvrigt komme forbi og købe alle deres herligheder…..og med deres “stjernetilbud” vil du virkelig kunne få fyldt krea kassen op derhjemme, – både med inspiration og med varer….til meget fordelagtige priser.

16.1 Tomatos 008

 

VIND DENNE SUPER SKØNNE KREA KASSE

Med stor succes, har jeg tidligere haft en lignende kasse på som konkurrence. Igen har Tomato skudt en kasse med indhold ind som en præmie i min konkurrence. Ud over at kassen er fed til dine færdige smykker……er den også dejlig overskuelig med alle sine rum, når man sidder og dimser. Jeg har over tid fået investeret i 3 af slagsen – og det giver et herligt overblik.

Præmien består af kasse med ruminddeling, perler i flere varianter, elastik, snudeskjulere, pynteperler og meget andet. En samlet værdi for præmien er over 500 kr. Denne kan blive din…..lige til vinterferien!

16.1 Tomatos 015

16.1 Tomatos 014

 

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Skriv en kommentar her på bloggen – og besvar spørgsmålet:

Hvor finder du Tomato?

1. Rådhuspladsen

2. Nybrovej

3. Motor Ringvejen

 

Så deltager du automatisk i konkurrencen…..der trækkes søndag den 9. februar kl. 17:00.

 

Del gerne budskabet på din facebook, – men det er ingen betingelse for at deltage :)

 

God fornøjelse….og held og lykke

Gittemor

 

20 Responses

 1. Katrine Gunnersen siger:

  2. Nybrovej

 2. Bente Riis Schou siger:

  Nybrovej

 3. Al siger:

  Nr 2 Nybrovel

  Håber den kasse havner hos mig

 4. Helle Rick siger:

  Jeg elsker at være kreativ, både med smykker og sy mit eget tøj. Denne giveAway er lige noget for mig og mit kreative hjerte <3

  Svar: 2 Gentofte

 5. Marie West siger:

  2. Nybrovej

 6. Annette Neble Belling siger:

  Hej Gittemor

  Butikken ligger på Nybrovej. Håber jeg vinder æsken, da min datter og jeg skal være alene hjemme i vinterferien.

  Hvis jeg ikke vinder, er vi jo nok nødt til at tage fobi og bruge lidt penge.

  Tak for det fine tip.

 7. Eva M. Svensson siger:

  Tomato ligger på Nybrovej.

 8. Susanne Halgren Jensen siger:

  Sikke nogle flotte ting der er i den kasse.
  Svaret er nr. 2: Nybrovej

 9. Marlene Høj siger:

  2. Nybrovej
  Så kan jeg koble af, når de små bavianer sover… Med mindre jeg selvfølgelig også falder i søvn ;)

 10. Irene Jensen siger:

  Nybrovej

 11. Nikita siger:

  Nybrovej…. Den vil jeg gerne vinde så min mor og jeg kan hygge i ferien, please!

 12. Anette Dahl Povlsen siger:

  Nybrovej :-)
  Elsker at lave smykker , håber jeg bliver den heldige :-)

 13. Annette Neble Belling siger:

  Nybrovej

  Har lige kigget på den hjemmesiden – det kan anbefales. Håber stadig at vinde.

 14. Sara C. Kjeldsen siger:

  2. Nybrovej,
  Krydser super meget fingre!

 15. Fie Andersen siger:

  2

 16. Heidi Hagen Pedersen siger:

  nybrovej. Sikken en dejlig kasse

 17. Lotte Frederiksen siger:

  Åhhhh må eje den, elsker alt krea

 18. Hannah Brønnum siger:

  Gentofte, Nybrovej

 19. Lene Lund siger:

  Ja tak… Hjem til mig

 20. Helle siger:

  Lækker kasse!! Og tak for inspiration til dejlige sysler…Tomato kender jeg ikke, så nu skal der lures ;-D Svaret må være Nybrovej. Rigtig god søndag, Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top