Vind billetter til det vildeste show “Flying Superkids”

For nogle år siden stødte jeg på en gruppe “badutspringere” i Malmø. Midt på torvet stod der en masse skønne unger og gjorde reklame for deres show i Malmø….jeg blev så fristet af dem….den energi og udstråling, måtte bare kunne give et fantastisk show. Det var “Flying Superkids” der var på turné med deres show. Jeg lovede mig selv dengang, at når mine børnebørn blev store nok, så skulle jeg inviterer dem ind os se dette show.

 

download

Nu er jeg stødt på dem igen…..de har show i Ravnsborghallen i Køge den 29. december – oplagt event midt i juleferien hvor ungerne har juleferie og hvor der godt må ske et eller andet der ikke har mere med jul at gøre. Så afsted skal vi og børnenebørnene på nu 12 og 7 år har den helt rigtige alder til at kunne fryde sig sammen med mig.

 

images

Jeg har ikke selv set dem live endnu…så jeg glæder mig også. Jeg forventer et show med en masse skønne unger, der udfører akrobatik, gymnastik, sang, dans, hop og halløj på et højt energiniveau…..og jeg lover jeg kommer tilbage med min anmeldelse når vi kommer hjem fra showet.

VIL DU MED….SÅ KAN DU VINDE BILLETTER HER

Flying Superkids vil gerne i den forbindelse udlove 2 biletter til showet den 29. december i Køge. Du har muligheden for at vinde dem, hvis du smider en kommentar her på bloggen og svarer på spørgsmålet:

Hvor optræder Flying Superkids den 29. december 2014?:

1. Slangerup

2. Køge

3. Vindblæs

 

……så deltager du helt automatisk i konkurrencen som trækkes den 29. november kl. 17:00.

 

images (1)

 

Du kan læse mere om de skønne unger på deres hjemmeside:  http://flyingsuperkids.com/om-os

Skynd dig at deltage ….måske du har et barn du vil hygge dig med i juleferien – eller en kæreste, mand, veninde…….!

Held og lykke

Knus Gittemor

 

 

 

 

8 Responses

 1. Trille siger:

  Jeg og barnebarn vil gerne til show med Gittemor.
  Har hørt det skulle være fantastisk det show.
  Svaret er nr. 2 – Køge
  Kh Trille

 2. Anne Hansen siger:

  2. Køge…. Vi vil gerne vinde

 3. Tinna Lilletvedt siger:

  Hej :-)
  Svaret er nr. 2 Køge
  Venlig hilsen Tinna

 4. Rie Ravnholdt Frederiksen siger:

  Ih hvor fedt at de kommer til Køge. Vil meget gerne give mine børn denne oplevelse kunne være skøn hygge i juleferien.

  Svaret er: Køge

 5. Helle S. siger:

  Køge :-)

 6. Pia Hansen siger:

  2. Køge

 7. Maria Suzette Vergmann siger:

  I Køge ♡ hvilket er helt perfekt afstand fra Næstved :-) krydser fingre og drømmer om at forkæle min datter og mandag med en spontan tur til Køge :-)

 8. Anna mitchinson siger:

  Ville være dejligt at vinde billetter til flying Superkids:-)
  Svaret er nr 2 Køge:-)
  Kh Anna

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top