Vigtig lærdom fra den ældre generation

Så opstod den evig tilbagevendende panik i det lille kolonihavehus.

Min søde lille mor “kan altså ikke holde det ud”, hvis hele hytten ikke bliver endevendt fra A-Z – jeg siger det bare, – der er ikke kryb, insekter, spindelvæv og andet stads i VORES kolonihavehus – det skal Fru Christensen nok sørge for……..men hvordan klare vi lige det problem med et primitivt hus uden el, toilet og varmt vand?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jooo, vi har investeret i en generator – derefter fået fat i det rette benzin hertil. Anskaffet flere meter forlængerledning, slæbt en støvsuger med…..for når lille mor skal gøre rent…..så skal der gøres rent!!!

PANIK……generatoren ville ikke starte – brugsanvisning blev endevendt – alt var som det skulle!!!!! Ingen liv i dyret, og nu er Fru Christensen opgivende, lettere små sur og meeeeeget utålmodig.

påske 035

 

Så kommer min rolige lille far tøffende med sin rolator – “Gitte, skaf mig lige en blyant” – mor kommer susende med en kuglepen! – “EN BLYANT, sagde jeg” – , nå nå – så fandt vi da endelig sådan en!

Farmand tog tændingen ud af generator – tegnede et par streger på spidsens af den og satte den tilbage på plads! – BRUmmmmnnnnn – så startede den som en mis……..den havde jeg altså nok ikke lige regnet ud – og den model var bestemt heller ikke omtalt i brugsanvisningen. Vi andre flygtede fra stedet – sådan en generator larmer helt vildt og oser og sprutter, så det lugtede som 7000 motorcykler der var passeret kolonien.

påske 034

Lille mor……hun var lykkelig den næste time – hvor samtlige brædder og sprækker blev suget sterilt.

så forsvandt Fru Christensen ind i huset med støvsugeren

så forsvandt Fru Christensen ind i huset med støvsugeren

 

Lykkelige lille mor

Lykkelige lille mor

Jeg garanterer jer – at huset er det reneste i hele kolonier og dufter af en lavendel mark. Mor har nemlig boycottet Ajax – nu er det kun Froggy med lavendel duft der dutter! – Og så er det sådan det er, nemlig!

HUSK  altid at have en blyant i tasken!!!

 

Knus Gittemor

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top