Vi er nogle store svin i egen stald

Forleden havde jeg en dejlig tur til København med min dejlige penneveninde. Sådan en rigtig tøsetur, hvor skosålerne bliver slidt halvt ned, alle butikker bliver endevendt, skøn frokost indtaget på RizRaz, kaffen i Torvehallerne – ja, rigtig tøsetur.

Elsker stræderne i København

Elsker stræderne i København

Det slog mig bare gentagne gange på vores vandring langs gader og stræder, at København er offer for et forbandet svineri. Hvad sker der i hovedet på os mennesker. Vi skal selv nyde byen, der er skraldespande sat op stort set pr. 10 meter du når frem. Vi er nogle rigtige svin…!

Der er cigaretskod smidt overalt, tyggegummi flyder, grafitti på alle de pæne gamle bygninger. Hver en port man passerer giver en melding om nattens byliv i form af en ram lugt af pis. Hvorfor skal mænd altid svinge “kødfløjten” uhæmmet når de har tissetrang….vi kvinder formår trods alt i de fleste situationer, enten at tilrettelægge når vi skal tisse, at tisse af hjemmefra, eller finde et toilet. Den del af hjernen fungerer ikke hos mænd.

 

Mandetraf

Mandetraf

Min egen søn måtte selv komme hjem (skide sur) da han en nat blev taget af politiet for at tisse i en port i København. Bare ærgerligt Sonny Boy – den måtte han selv betale….og forhåbentligt lærte han hvad han er opdraget til, at finde et toilet næste gang! – Ingen medlidenhed hos Gittemor.

Når de kære mænd så har tisse af, – så kvitterer de også gerne med at sende en gedigen snotklat afsted – helst op af muren, på bænken eller midt på fortorvet. Det er sådan en hel rituel handling der foregår pr. automatik – plask, imens de lige tørrer hånden af i bukserne (sådan efter både den ene eller anden levering til gadebilledet).

Skrald er meget tungt

….det er i alt fald en belastning af bære det fra bænken og en halv meter hen til skraldespanden der er opsat ved siden af bænken!!!

Da min veninde og jeg havde indtaget en stor og dejlig frokost – og var temmelig mætte, passerede vi det  fine lille tårn (der en gang var en kiosk) ved Nørreport ud for Fiolstræde…….. troede næsten butikken var åben igen, – der var i alt fald buffet til fri afbenyttelse……

Værs'go frit valg på alle hylder!

Værs’go frit valg på alle hylder!

Jeg synes godt nok vi skal tage os sammen…..det er fandme dårlig stil!!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top