Var der mon bladselleri i Edens Have

 

Anthony Williams og for den sags skyld også et hav af andre kost apostle kaster bøger og filosofier efter os i stride strømme – og vi er til falds for budskaberne fordi vi føler vi er ladt i stikken i sundhedssystemet.

 

Jeg har, som så vældig mange andre kastet mig over diverse kurer gennem livet – ”Spis efter din blodtype“, ”Kernesund familie” etc. etc. – og senest ”Den medicinske seer”, der oven i købet kalder bogen ”sandheden om sygdom og helbredelse”, store ord. HVER gang har jeg måtte opgive og stille mig undrende overfor, hvorfra forfatterne og personerne bag disse bøger egentligt trækker deres viden. I sidstnævnte bog blev jeg for alvor skeptisk på rigtig mange områder og bliver derfor nød til at skrive om den og ikke mindst om Hr. Anthony Williams.

IMG_1685

DEN MEDICINSKE SEER

Alias Anthony Williams i det følgende kaldet AW, blev vækket som 4-årig af en ånd der præsenterede sig som ånden der sad på Guds finger – altså tættere på Gud end nogen anden ånd. Han fortæller denne 4-årige dreng AW, at han skal lærer ham at kunne vejlede mennesker i sygdomme, helbredelse og forståelse for kost og at han skulle være formidleren for dette her på jorden – kun ham!

Allerede her flygter mit blik fra bogen og mine tanker retter sig imod de 4-årige børn jeg kender og tænker, hvilket barn på 4 år ville kunne huske den slags budskaber – endsige forstå dem, men det påstår han – og en lang historie fortsætter om hans opvækst hvor denne ånd stiller ham større og større opgaver og gør ham til hvad han er i dag ”Den medicinske seer” som har den sande åbenbaring omkring kostens helbredelse – for det meste alt sammen med grundlag i, at vi alle er bærer af Ebson Barr virus……ja, jeg fatter ikke et hat!

Efter lang læsning og mere og mere modvilje kommer man frem til de fødevarer man bør spise ved forskellige lidelser – og der er i særlig grad taget udgangspunkt i udrenselses kure – fastedage etc. etc.

 

1

 

BLADSELLERI ER MIN VÆRSTE FJENDE…..KORIANDER NUMMER 2

….men iflg. bogen er den min lease, min helbredelse, nærmest min eneste overlevelse. Man skal starte dagen på tom mave med at juice et bundt bladselleri og drikke det. I min termollogi er bladselleri noget min mor af en fejl kom i waldorfsalaten i min barndom og alle gæster kæmpede med at få dem skrabet op på kanten af tallerkenen fordi de var en pest i maden.

Mors waldorfsalat grundlagde min selleri skræk

Mors waldorfsalat grundlagde min selleri skræk

Lad mig slå det fast med syvtommer søm JEG HADER SELLERI af en hver form. Jeg har ikke alene svært ved at få det i munden, jeg kan ikke en gang klare lugten under tilberedelsen og alt vender sig i mig…..jeg prøvede rent faktisk (fordi det nu skulle helbrede alt) at juice et par stængler, men inden de kom op til læberne havde jeg brækket mig i stænger.

For at det ikke skal være løgn så er den næste lease for sjælen koriander…behøver jeg at skrive hvordan jeg reagerer på koriander? …..præcis, nøjagtig på samme måde.

 

5

Så er det jeg spørger mig selv, hvordan kan noget som helst føde være SÅ fantastisk for ens krop når ens krop ganske enkelt ikke VIL have det??? Jeg tror ikke på det…..min indre mavegud fortæller mig at Gittemors krop ikke skal lide ved at spise en masse underlige ting og at det umuligt kan være den sande helbredelse hvis ikke kroppen kan optage det!

ER SELLERI SENDT AF GUD…..jeg tænker, at hvis AW har sandheden, var det så alligevel bladselleri der var i edens have og ikke æbler? Okay – æbler må man også godt spise for AW – faktisk skal man primært leve af frugt, grønt og bær i så store mængder at min mave og tænder ville forgå af syreangreb.

Det er egentlig fik mig til at tage fat i denne bog var at jeg længe har haft en del små allergiske situationer med forskellige fødevarer…ikke noget man kan påvise ved test, men måske så nogle krydsallergier. Faktisk ville jeg leve i et glas antihistaminer hvis jeg skulle følge denne AW – af Guds ånd fremsagte kur og levevis…..det giver jo ingen mening OG jeg har ikke Ebson Bar virus!!

Jeg meldte mig kortvarigt ind i en Facebook gruppe ”Den medicinske seer – kostvejledning” – Holy Moly…..det er jo en sekt – det var den mest underholdende læsning i et par aftener, indtil jeg fik nok, jamen det er fuldstændig besatte af AW. Et gennemgående spørgsmål er ”Hvad siger AW om….ex solsikkeolie, er det go eller no go?” De gør intet uden det står i hans bibel…..skræmmende!!

 

DEN BEDSTE KUR ER SUND FORNUFT

Jeg magter ikke disse trends af sundhedsapostle mere – og slet ikke alle dem der har fået budskaberne fra Gud og deres ånder, engle eller hvad der ellers diskes op med. Det ligner i mine øjne en ualmindelig fed fidus – en pengemaskine, en levevej en trist tendens.

Jeg tror personligt på, at man skal spise med sund fornuft. For lidt og for meget af alting skal finde en balance, både mellem ørerne og i maven. Økologi tror jeg på fordi vi skal passe på hvor meget sprøjtestads i fylder i os og vi skal passe på vores jord. Vi skal holde øje med at vi får varieret kost og de grundlæggende vitaminer og mineraler. Om vi er kødspisere eller vegetarer bør stå for egen regning og risiko, men vi bør kunne mærke med vores krop hvad der passer bedst til os hver især.

…….og så er den faktisk ikke meget længere i min verden, men det er jo selvfølgelig bare min holdning.

Jeg vil også have et glas vin og en flødeskumskage…..og det vil vi dybest set alle sammen ind imellem – for vi skal huske at leve, at nyde og mærke efter .Nogle vil nu nok påstå at mine meninger her handler om, at jeg har en rygrad som en kop kakaomælk…det er muligt, men jeg har valgt at vælge mine kampe.

 

Selleri er iflg. Gittemor NO GO…..og det er bogen også, så den blev straks solgt til højeste bud og da jeg puttede den i postkassen, havde jeg det som om jeg var sluppet helskindet ud af en sekt med fornuften i behold. I min verden holder jeg fast i at det var æbler der var i edens have:)

 

September 2016 102

 

KH

Gittemor

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top