Vanvittig udvikling i nattelivet

Jeg er så ked af at erfarer hvordan røverier, overfald og voldsomme hændelser udvikler sig i dette land. Det er dagligt der bliver begået voldsomme røverier, tricktyverier, rambug tyverier, knivoverfald – ja sågar mord. Hvad skete der lige……hvor er gode gammeldags drengestreger blevet af med en piftet cykel og lidt telefonfis……vi er fuldstændig uden respekt for hinanden og hinandens ting.

Vi reagerer knapt overfor disse hændelser mere, – det er dagligdag. Politiet tager sig ikke af halvdelen af det – de har ikke ressourcer til det og vi er i overflod af  (hvordan siger man det politisk korrekt) folk der måske skulle være blevet der hvor de kommer fra…..det er sgu ikke de pæne manerer de entrerer vores land med i alt fald. Tror de kommer fra lande hvor der kun er “tag-selv-borde”……og ja, den danske ungdom er sgu heller ikke for sarte sjæle!!!!

GITTMOR ER SUR

Vi er personligt ramt i familien pt. Min fars elskede gamle Polo VW er blevet stjålet i Augustagade på Amager. Gammel, slidt men velfungerende lille dyt – bare stjålet – og pist væk. Hvorfor er det lige man tager sådan en gammel spand – ja ja, den er nok lettest at nappe, men ÅHHHHH hvor er det dog bare irriterende.

foto

….og hvor er den så blevet af? – Er den mon brugt til et tyveri et sted og smadret til ukendelighed??? Har den været brugt til drengestreger og fået ræset dækkene af i Sydhavnen. Er den kørt i havnen? Er den i Polen? Er pladerne nappet og brugt andetsteds???  Det er ikke til at vide – og chancen for at se den igen i bare nogenlunde tilstand er nok meget lille.

Så” Kære” tyveknægte…….uanset hvem i er – så skulle i have sådan et drag over nakken med en våd Berlinger. Denne bil efterlader en 84 årig mand der fik denne lille bil af sin kone i 1994. Den har været familiebil der har været plejet og passet. Overholdt alle services, transporteret gamle mennesker til læge, i kolonihave, sommerhus, på ferier og små ærinder for at handle ind. – TAK at det skulle stoppe bare fordi i ikke kunne holde nalderne  væk. Hvad fanden foregår der i jeres små kyllingehjerner (nok ingenting) siden i bare rager ting til jer som overhovedet ikke tilhører jer på NOGEN MÅDE!!!!!

 

Hvis nogen skulle se vores lille dyt derude….måske stå ensom og forladt på en vej….så vær sød at kontakte mig. Den er bordeaux og har “jydekrog”  :) samt lidt rust på højresiden ved forruden.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top