Valentine og kyssetøj

Nåhr ja, det hænger vel sammen….det der Valentine og så kærlighed, – eller hvad?

Skulle man nu være så heldig, – ikke at det endnu er sket på en Valentines dag for mig altså, – så er det ret godt at kyssetøjet er i orden. Det kunne faktisk også være en udemærket gaveide for alle mændene, at give konen eller kæresten….eller hende man gerne vil score….en dejlig læbeblyant!

ORIGINS LANCERER…

KissZing For softly colored lips.…..og netop lige nu til den forstående Valentine 14. februar, – så de er i butikkerne lige nu!!!

 

januar kager og salg 008

EN god kraftig læbeblyant, lavet af naturlige olier, meadowfoam ekstrakt, mango smør og jojoba ekstrakt. De giver en skøn fornemmelse af pleje til dine læber, er vidunderlig nem at påføre og holder rigtig godt….uden læberne føles meget “malet”. Sådan en lidt gennemsigtig farvenuance, kan man vel godt kalde det……En ægte Valentine..kys-mig-straks-mund <3

Nem at håndtere uden du skal bruge spidser, den skrues blot op.

Jeg er blevet godt begejstret for den mørke af de to her, der hedder Begonia Blush fra Origins.

 

januar kager og salg 013

 

De fås i 6 forskellige nuancer – så der er en til enhver smag. Vejl. udsalgspris 165 kr.

 

MEEEN, DET DER VALENTINE..

Det er altså i mine øjne noget amerikaniseret fis….måske netop fordi jeg ikke har prøvet at få nogle af de der fine kort med hjerter på og små æsker med chokolade på dørmåtten. – Tja, – men man kan jo ikke få det hele…..vel?

Til jer der er faldet for trenden……vil jeg dog alligevel ønske jer alle en Happy Valentine Day….håber i får nogle smaskkys!

 

images

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top