Utroligt hvad man skal finde på hylderne i butikkerne!

Ja, jeg ved snart ikke hvad jeg skal mene :) – det er da lige meget hvor jeg vender mig hen for tiden – så står de små tissetrolde lige op i synet på mig…..Jeg er altså normalt ikke snerpet anlagt – og har bestemt ikke noget imod “tissetrolde” –  men synes ikke sådan jeg behøver dem på hylderne i alle mulige forretninger. – eller hvad mener i derude??

 

Dette foto lå på Facebook forleden – det var Dagli’ Brugsen “Coop Danmark” – der havde disse nisser på hylderne. Enten må brugsuddeleren være helt blank for fornemmelse…..eller også ….eller også – ja jeg ved det ikke – men det er da helt galt med “Nisse-blow-jobs” på hylden overfor tandpastaen – altså!!  Bemærk lige nissefars salige fjæs……:)

 

536943_10151776909182736_1152949402_n

 

Under renoveringen i det lille hjem, – var jeg på lille tur hos Johannes Fog – skulle finde et medicinskab……men blev mødt at deres nye udvalg af knager til badeværelset…..vældig “glad” knage, må jeg sige , omend han ser sur ud- og fås i flere farver – jow jow!

30.10 009

Samme afdeling havde skam også flere bud på toiletpapirholdere – hvem vil ikke gerne have røven af en hund siddende på væggen og trække papiret ud igennem  - ja – anus er det vel så!!!!! – Naturligvis leveres denne model i flere farver :)

30.10 008

 

Jeg var ved samme “Lyngby-besøg” forbi Ilva – hvor jeg lige skulle snuse…..og så var den der altså igen. Denne lampe stod under “børneværelser”…..jeg ved da snart ikke lige…..tænk hvis Ilva mener – at hvis man lærer sin lille dreng ” Hvis du trykker på tissemanden, går der et lys op for dig“!! – Hvad er der nu galt med natlamper der ligner Ole Lukøje eller en halvmåne?

 

 

30.10 012

Nej, jeg er ikke forarget – men forundret og så ved jeg ikke helt hvad jeg skal uploade til min Google tags på dette indlæg – jeg synes måske at tags som : blow-job nisser, penisknager, hundenumsehuls-toiletpapirsholder, og tissemandslampe er meget sigende – men ikke særlig pænt. Jeg spørger bare – hvad ville du google, hvis du skulle finde disse omtalte effekter på nettet ????

Jeg skal lige indskyde på falderebet – at ingen af disse ting har fundet vejen ind i mit hjem, og jeg gad god vide hvem der køber dem??

 

bedste hilsner og et lille fnis

Gittemor

 

3 Responses

  1. Sonja sørensen siger:

    Tak, for et godt grin….ha’….det er da godt, ham knagemanden ikke skal gå, så ville han da nok falde i den der “tissetrold”. K.Sonja.

  2. Sara siger:

    Ha ha ha hvor morsomt! “Hundenumsehuls-tolietpapirholder” fnis fnis…

    Må faktisk indrømme at je har overvejet tissemandslampen. Synes den er lidt sød, men har endnu ikke købt den fordi jeg alligevel synes det er lidt for meget.:-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top