“Up-date” – det går fuldstændig som forventet!!!

……og dermed mener jeg, DER SKER IKKE EN SKID!

Nu har jeg haft profilen kørende med foto og hele balladen i en lille uges tid. Det har ikke skortet på ungersvende, der har tilbudt sig ud i seksuelle ydelser. Demed sagt, at ikke EN af dem har “læst” min profil, for så ville de hurtigt sande at det ikke er dem jeg søger.

På min dating side får man løbene tilvalgt nogle match som man kan forholde sig til – da systemet mener, at man så men sine oplysninger skulle være et nogenlunde par. NOT – dem der tilbydes er langt fra den alder jeg har tilvalgt. De passer skidt i højde og især i drøjde. Interessemæssigt og geografisk ser det også ringe ud. Systemet fungerer i alt fald ikke efter hensigten, skulle jeg hilse at sige.

Så jeg må nok sande…….at jeg må spejde langt efter min “tilkommende”

 

Gittemor spejder stadig efter amors pil!!!

NOGET DER VIRKELIG KON BAG PÅ MIG

Jeg blev i weekenden præsenteret for nogle nye begreber, jeg ALDRIG havde hørt om. De kom op, fordi jeg selvfølgelig skulle underholde med mit dating-projekt til en middag blandt venner. ” Du er jo en GILTF Gitte” - øh en hvad – “GILTF (granny i would like to fuck)!!!! – Nå ja, man kunne jo også have været en “MILTF” - (Mother i would like to fuck) – Aldrig hørt om de begreber – men finder dem faktisk ikke særlig charmerende.

Der er ikke,  endnu – kommet et seriøst, velmenende og interessant bud på siden – og jeg har ikke fundet nogle kandidater jeg havde lyst til at “byde op til dans” – endnu. Jeg giver lige projektet lidt mere tid – men ærligt talt…..jeg tror sgu ikke på det!!!!

 

 

6 Responses

 1. AL siger:

  Måske du har valgt en forkert datingside???

 2. Benedikte Bjerregård Jensen siger:

  Det skal nok komme :-)

 3. Benedikte Bjerregård Jensen siger:

  Det skal nok komme :-)

 4. Camilla TW siger:

  Årh… Netdating.
  Jeg kan gøre det MEGET kort. Find udsat hvad dine forventninger/ forhåbninger er. Netop hvilken site er det, stemmer det overens med det du søger.????

  Netdating er en fin måde at møde nye mennesker på, både mænd og kvinder. Da jeg var 28 år havde jeg haft to lange forhold, men i begge var det mig der gjorde Alt for at holde sammen og det var slut. Det næste jeg skulle have skulle være manden jeg giftede mig med og han skulle ville MIG!!!! Jeg oprettede profil på dengang jubiinet og skrev både med mænd og kvinder og fik også nye veninder. De mænd jeg talte bedst med var overraskende dem, efter jeg havde set FOTO nogle uger efter første mail, SLET ik den type jeg ville være sammen med i byen. Manden som jeg i dag er gift med, arbejdet indenfor elektronik branchen, er jæger, computer og grej nørd. For en Aarhus-pige som jeg en rigtig NØRD. Men han ville mig og os det bedste. Jeg gik ind i løvens hule med to bonusbørn. Idag er vi gift på 4 år og været sammen i 6,5 år. Har sammen en datter på 4 og hun har en storebror og storesøster som elsker hende uendeligt.

  Så keep up… Ved det er innoverede nogle gange, men han findes et sted derude.. Måske skal du bare se på nye græsgange;)

  Held og lykke.
  Camilla

  • gittemor siger:

   Hej Camilla – tak for dit lange – og søde, opmunterne svar. Hvor det glæder mig at du havde heldet med dig. Du har ret man skal nok søge på en anden måde, har bare allerede mistet pusten lidt i dette dating helvede. Synes faktisk det er lidt besværligt. Ville ønske man “som i de gode gamle dage” bare lige båttede ind i en helt tilfældigt, – men så skal man nok stikke snuden lidt mere ud end jeg gør. Mårske jeg i virkeligheden slet ikke er klar til dette projekt lige nu – haha.

   Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top