Ultimativ dårlig udsigt i Hellerup

Nu hvor foråret – (og sommeren forhåbentlig snart) , virkelig byder os på morgener med sol, pipfugle, blå himmel og AHHHH stemning, så er det altså temmelig afgørende hvad det er man slår øjnene op til – skulle jeg mene.

Når vækkeuret ringer og jeg liiige ligger de der ekstra 5 minutter for at indtage dagen, så drømmer jeg virkelig om den fedeste udsigt at stå op til.

 

udsigt 2

 

Jeg drømmer om blåt vand, grønne træer og stilhed. Intet der larmer på nethinden……

 

udsigt 1

Eller…hvis man nu havde den der veltrimmede have med små krukker af blomster, – en veldækket solseng og en skide lækker fyr der blidt kalder “skattepige…..så er morgenmaden serveret på teressen”. Åhhhh sådan nogle morgener (som man ser i alle katalogerne) vil jeg altså gerne have.

NÅ, nuvel – tilbage til virkeligheden……den er nemlig ganske grum. Jeg har et soveværelse vendt mod “Berlinermuren” – så at det overhovedet lykkes mig at komme glad op hver morgen……det er i sandhed stadig en gåde. Er der nogen der vil bytte udsigt med mig?

Godmorgen Gittemor...kan du nu have en dejlig positiv dag!!!

Godmorgen Gittemor…kan du nu have en dejlig positiv dag!!!

 

KOM SÅ LOTTOGEVINST – BIG TIME!!!!!

 

 

 

 

 

One Response

  1. Lene Haumann Jensen siger:

    Godt du har Kolonihave :)

    Sikke en trist udsigt…. :( Håber du snart kan skifte den “Berlinmur” ud, med skøn udsigt :)

    Hvor er jeg dog heldig, jeg har lille lejet rækkehus lige lidt syd for Århus, her vækkes jeg hver morgen af kvidrende småfugle, der hygger sig i beplantningen nogle få meter fra min lille have. Så skøn morgenvækning. Min lillebitte have vender, så jeg stort set har sol hele dagen og lidt af aftenen :)

    Så godt, når man lige kommer til, at tænke over, hvor priviligeret man er :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top