Travl og dejlig weekend

Det blev ikke denne weekend hvor jeg fik slappet af – og dog. Jeg fik bare, sådan set i bakspejlet lavet og oplevet en hulens masse ting :)

Fredag efter jobbet kom jeg hjem – og blev mødt i døren af min skønne overbo, – der lige havde købt den skønneste buket roser til mig – bare fordi jeg er så sød…..sagde hun :) – er man så lige heldig? Var da lige forbi mine dejlige forældre et smut til en kop eftermiddagskaffe og en hjemmebagt småkage :) – Altid hyggeligt.

 

hid og did 003

Fredag falder jeg vanen tro omkuld i sofaen – den nærmest angriber min ryg og bider sig fast. Teenageren var – også vanen tro – til party, så hvorfor ikke bare lade sig henfalde til tv og lidt småsnorken i divaneseren :)

Lørdag morgen kl. 8:30 – stod jeg i døren hos min søde frisør – det var tid til at få fletningerne trimmet. Kl. 10:15 stod jeg i døren hos Perfect sko i Nærum. Skulle altså finde noget overgangs fodtøj til de der fjollede fødder. Heldigvis gør de ikke ondt mere – men det forbandede indlæg fylder altså en del, – når man nu skal have en diskret str. 44. Fandt dog alligevel et par fede læder-sneakers som jeg måtte eje……men så har jeg stadig problemet med en egentlig forårs/sommer sko, men det kunne de ikke klare i Perfect Sko. Hold da kæft hvor er de grimme i str. 44!!!!

 

hid og did 019

Min dejlige veninde Helle, havde budt “tanterne” til formiddagskaffe og hjemmebagte boller, frugtfade etc. – så endelig var der tid til et par timer med de skønne tøser, hvor løst og fast fra de sidste måneder lige skulle opdateres. Lindas dejlige datter Louise var der også med hendes lille datter Siri – og så var jeg solgt. Bliver lidt skruk når jeg ser babyer…….godt man er kommet over den alder hvor man kan lave flere af dem selv :) – men altid hyggeligt at “låne” :)

hid og did 008

 

Lørdag aften oprandt og sønniken trængte til forkælelse. Vores gode gamle yndlings restaurant Taormina i Slagelsegade på Østerbro måtte besøges. Rigtig god italiensk mad!!! Gode priser. Vi fik begge en 3-retters menu til 179,- kr. – det er godt nok rimeligt. Bruschetta, Cabonare og chokolademousse :) Betjeningen er vanvittig sød – så et godt tip herfra, hvis du vil prøve et godt sted hvor også børn og unge mennesker føler sig godt tilpas.

hid og did 029

 

hid og did 036

 

Så lige hjem og skrive en konfirmationssang, blogge lidt og det var så den dag :)

 

Søndag stod i kolonihavens tegn. Det var i dag man åbnede for vores vand og toiletter, så nu er det lidt lettere og skønnere at være der. Der blev rodet i bedene og det skønne solskinsvejr blev nydt. Hyggeligt at møde kolo-naboerne igen efter en meget lang vinter. Redskabsskuret bød dog på gæster!!!!! Jeg har jo lagt tonsvis af musekorn og fælder ud – jeg vil meget gerne de der mus til livs – men er også lidt en kujon.

 

Da jeg åbnede redskabsskuret mødte jeg denne lille fyr i en fælde hvor den har spist mindst en halv kop musekorn :(

hid og did 039

 

….og hvad gør man så??? Jeg er en forbandet kylling. Kan ikke slå dyr ihjel – vil heller ikke leve sammen med dem og de splitter det hele ad…………….Du vil ikke vide hvad jeg gjorde.!!!!

 

Men ude i bedene er alt godt og det pibler op af jorden……jeg kan mærke at jeg virkelig har glædet mig til foråret :)

idag 016

 

Dejlig uge til jer derude

Knus Gittemor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top