Tilløb til julens sysler…det er jo lige straks!

Omend vi knapt har rundet november, så har jeg måtte sande at julen sniger sig ind på Gittemor. Det varer jo aldrig før vores julestue afholdes.

 

Efterår 2015 003

Jeg er skæv med julestjerner, hvert år laver jeg i hobetal…simpelthen fordi det er så sjovt at lave dem. Jeg aner ikke hvad jeg skal med alle de stjerner, men der kommer nok nogen der kan bruge dem. Hvert år kommer der nye skønne papirer til dem og så bliver jeg jo også nød til at prøve dem.

Disse skønne pakker med strimler  fandt jeg hos mit nye yndlings “hobbysted” Husflid på Østerbro. Rikke er simpelthen SÅ hyggelig at besøge og er desværre også blevet et dyrt bekendskab, da der altid lige er noget nyt man skal prøve at dimse med. Forleden var julen begyndt at indfinde sig på hylderne og der er mange, rigtig gode ideer hvis du har børn. Alt til julekalendere, julepynt gaveideer, vinterhygge og meget mere.

Fede vifter i det smukkeste papir

Fede vifter i det smukkeste papir

De lækreste håndlavede papirer til pynt, indpakning etc.

De lækreste håndlavede papirer til pynt, indpakning etc.

Hyldevis at ting man kan male på og pynte

Hyldevis at ting man kan male på og pynte

Jeg kom faktisk for at hente den glimmerlim som jeg har brugt i årevis – og som faktisk er billigere i Husflid end Panduro hobby. Lille flaske, som man bruger ALLLLLT for hurtigt. Den er bare den bedste og fås i tonsvis af farver til 29 kr. (i Panduro giver jeg 39, fnys)

 

Efterår 2015 002

MEN, så belærte Rikke mig om, at der nu var kommet en ny –  i endnu større tuber til 59 kr for en flaske. Nu afprøvet, – og jeg må sige at den er lige så god som den lille. Der er langt bedre økonomi i at købe den store….især med mit behov. Dem findes også i en masse farver hvis man er til det.

Efterår 2015 030

SAVNER SMÅ BØRN

….det kribler altså i mig med at lave alle de ting man lavede med sine unger da de var små, – selv børnebørnene gider ikke helt det samme mere.

Jeg vil dog lige fremhæve noget jeg synes ville være sjovt, nemlig at male på glas eller porcelæn med de fede tuscher. Det er langt nemmere i dag, da man ikke længere skal have det i ovnen for at hærde. Det var måske en ide for de små der skal give gaver til jul?

 

Efterår 2015 006

 

JULESTUE HOS GITTEMOR

Nå, jeg må fokuserer – Hos Gittemor afholdes der nemlig igen julestue hjemme i privaten. Sammen med min skønne veninde Sonja, vil vi jule, hygge og sælge  lørdag den 21. november fra 11:00 til 16:00 – så er du advaret…..og nærmere følger snarest herom.

Derfor er der gang i garn, glimmer, lim, symaskine, strikkepinde, bageovn, perler, snor, papirer, tapeter…..og meget andet :)

Hvis du også kunne trænge til inspiration uden det er det samme Panduro udtryk hvert år, og du gerne vil have nye ideer og møde en skøn pige der brænder for sin butik, så besøg Husflid. Slagelsegade 18, 2100 København Ø – Åben. Mandag, torsdag, fredag fra 11:00 til 17:30 og lørdag fra 11:00 til 14:00.

Check eventuelt hendes nye fede hjemmeside hvor du også kan købe fra: Husflid-kbh,dk

 

Tilbage til strikkepindene………..

KH Gittemor

 

 

2 Responses

  1. Trille siger:

    Ej julestue hos Gittemor…. Blev syg sidste år, men i år skal jeg altså forbi. Sælger du også de lækre småkager i år??
    Kh Trille

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top