Tilbage på siden….nu med handymand

 

Halløjsa! Ja der gik lige lidt længere end egentlig beregnet. Måske nogen af jer opdagede at jeg pludselig var “pist væk” – Hacket……det er så belastende at nogen finder det morsomt at nedlægge blogge. Men det er hamrende besværligt og en hvis afhængighed af at ytre sig bliver totalt indeklemt :) – Det bedste ved det – eller rettere, det eneste gode ved det er, at jeg fandt ud af hvor meget jeg holder af min lille blog!

 

Siden sidst er der kommer godt gang i kolonihaven – og dermed også godt gang i de manglende rygmuskler der strides på bagsiden af mig AVS! Her kender jeg desværre ikke helt begrænsningen med, hvornår man skal stille spaden fra sig.

 

JEG HAR FUNDET MIN HANDYMAND

IKEA møbler, det er hvad det er – og deres hylder har det med at blive meget trætte i “hullerne” hvor dimsen der holder hylden skal sidde. BANG og så var vaskeskabet altså uden hylde:( – Louie min dejlige dreng på 16 blev lige så irriteret som jeg – og jeg mumlede noget i retning af “at den slags må du sgu da snart være stor nok til at kunne fikse”!

 

andreas 006

 

Så kommer jeg hjem fra arbejdet….skal finde noget i det der dumme skab……og hvad ser jeg HYLDEN ER FIKSET. Drengen er ikke hjemme men jeg smiler henrykt og stolt “HAN KU’ SGU” – YESSS!!!!!

…….Efter lidt tid slår det mig……hvordan mon han egentlig klarede den sag – der ligger ingen savsmuld eller værktøj (det glemmer de jo reglen at rydde op igen, ikk)…….så jeg bukker mig heeeeelt ned i knæhøjde og studerer “håndværket”!

 

andreas 008

SÅDAN….hvor svært kan det være? 2 toiletruller oven på hinanden – perfekt højde. Flot regnet ud min dreng. Jeg tror altså nok at jeg ringer efter en proff næste gang. Men godt initiativ. Hvorfor har børn ikke sløjd i gymnasiet????

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Responses

  1. Helle siger:

    ARRHaHaHahahaaaaahaha…..undskyld, Gittemor… men det var dagens store grin:-) Du har en skøn, og temmelig snarrådig unge dér:-))))

  2. Hanne siger:

    …..hos os ligger det et stykke brænde under sofaen for at støtte….

    Dejlig at du er tilbage, du har været savnet :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top