Tiden forsvinder som sand mellem fingrene

Måske man tænker mere over det når man bliver ældre. Men når nogen siger ” hvor blev tiden dog af” – specielt i relation til sine børn, så er der altså noget om snakken. Det er som om at man tager dem i børnehave den ene dag – og næste dag er de højere end en selv og har en masse selvstændige meninger om alting :)

MIN SØN ER RENDT FRA MIG

Jeg har lige haft en uges ferie – jeg deler min ferie lidt op, så føler jeg at jeg får mest ud af det :) – Den sidste feriedag , havde jeg indfanget min skønne søn Louie på 16 år. Han har så travlt med sit liv og det er ikke den samme kvalitetstid vi har sammen mere, som da han var lille. Vi valgte at tage en tur til København og hygge – og jeg havde da min tvivl, om han egentlig ville synes det var hyggeligt.

Det blev en vidunderlig dag og det er jeg sikker på at han også synes. Men det slog mig hurtigt…..at tiden igen var rendt fra mig.

Da Louie var lille, var en bytur forbundet med at spise, – helst på McDonald – og der var ingen tvivl om, at man skulle bruge lang tid i BR eller endnu bedre “rollespilsforretninger” – Der var heller ikke megen tid til at shoppe selv, da han synes det var topmålet af kedsomhed.

Men denne gang……var der masser af tid til hinanden i hver vores foretrukne forretninger. Vi spiste en frokost i Nyhavn, var på Cafe og drikke kaffe, og slendrede rundt i hele København. Louie hørte gerne om alle de steder jeg festede rundt da jeg var ung og virkede til at han fandt det spændende.

29.6 009

Kaffe/te tår på Baresso

29.6 005

BR legetøj har sandelig også fået en ny “form” – Louie er blevet rigtig glad for musik og mestre en guitar ganske godt efterhånden. Så nu er det nye “BR” – altså musikforretningen “4Sound” hvor de har alle de guitarer man drømmer om…..og så må man prøve dem. Hvor fedt er det lige at sidde og klimte på en “John Mayer” spade til næsten 30.000???

 

29.6 015

29.6 012

Vi tog til byen kl. 11:30 – og var faktisk først hjemme 20:30 – så det må da siges at være en succes…..og lille mor var lykkelig for en dejlig dag med poden hvor vi rigtig fik snakket, ædt og hygget.

Selvfølgelig skulle vi lige slutte af med en pizza på en af de få sommeraftener hvor vi kunne sidde ude :)

Nu drikker vi forresten heller ikke sodavand mere…….nu er det hvidvin!

29.6 018

 

29.6 035

Tak for en SUPER skøn dag Louie <3

 

Gittemor

 

 

One Response

  1. Marlene Høj siger:

    Tillykke med Louie :)
    De bliver så hurtigt store! Mit ældste barn fyldte 12 år i mandags, men jeg synes ikke at jeg er blevet 12 år ældre…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top