Three Part Harmony til kvinden +50

Det skal lige pointeres, at begrebet +50 år, så absolut ikke er noget negativt, tvært imod. Vi er nemlig i en tid, hvor +50 er den nye “lille sorte” – og alder er noget vi ikke beskæftiger os med.

 

Three Part Harmony fra Origins

Der var en gang hvor en kvinde på 50+ var midaldrende, ja vel nærmest gammel. Sådan er det bestemt ikke længere her i 2015. Vores livsstil og hjælpen fra de rigtige produkter, sundere kost, kosttilskud og tiden gør, at vi slet ikke er gamle længere. Vi har fuld knald på vores liv, følger med, dyrker vores kroppe og udseende og lever langt, langt længere end vores forfædre. At vi der i dag er omkring de 50 – sagtens bliver 100 år – det er slet ikke unormalt , når blot i passer godt på os selv.

 

September 2015 006

Med baggrund i denne viden – og Origins forskning i de lækreste produkter, er Three Part Harmony blevet til. Cremen og Serum til “ageless” – tidsløs om man vil. Vi ved at huden omkring de 50 år, mister sin naturlige fugtighed, fasthed, glød og får flere udtalte fine linjer. Dermed bliver huden mindre funktionel, mere tør og går i en “sovende” tilstand.

Den hvide lilje har den egenskab, at den går ind og ”vækker sig selv” mod ældning. Origins har anvendt den potente blomst til at skabe en omfattende formel, der genskaber hudens ungdommelige levetid. Three Part Harmony™ serien er en hudplejeserie der giver intens og aldersrelevant fugt til huden og består af en blødgørende og rig Oil-Infused Serum og en luksuriøs Nourishing Cream, der efterlader huden fyldig og strålende.

Three Part Harmony Creme

Three Part Harmony Creme

Three Part Harmony Serum

Three Part Harmony Serum

Ungdoms-aktiverende Japansk Pileurt og Myrte-ekstrakt sørger for at vække hudens ungdommelige levetid. Collagen-boostende C-vitamin og lakridsblad-ekstrakt reparerer flere ældningtegn og blødgør linjer, giver fugt samt løfter og giver fastere hud, ved at genskabe hudens elasticitet. Scutellaria rod og æble-ekstrakt sørger for en fantastisk udstråling ved at genoprette heden glød. Three Part Harmony formelen øger kollagen-niveauet for at fremme løft og opstramning af huden.

September 2015 048

 

Ved anvendelse af begge produkter, giver de rige, cremede formler den nødvendige aldersvarende fugt til at reparere fugttab og øge hudens modstandskraft. Med tiden gendannes den cellulære energi og huden fremstår løftet og lysende. Formlen kombinerer en æterisk olieblanding af rose, viol og jasmin for at drage forbrugeren helt ind i den luksuriøse produktoplevelse.

Gittemors erfaring efter 1 måneds test

Nøjjjjj, – Det er bare en lækker serie. Både creme og serum giver en fantastisk “mæthed” til huden. Jeg har i en måned brugt cremen om dagen. Når jeg kort efter har anvendt foundation er det bemærkelsesværdigt nemt at få foundation jævn og ensformig. Huden fremstår fugtet og behagelig hele dagen. Om aftenen har jeg efter rensning af huden, brugt først Serum og ca 5 minutter efter lagt cremen på, jeg er stadig behagelig fugtet i huden om morgenen.

Duften er fantastisk på begge produkter og jeg indrømmer uden tøven, at min hud er mere vital i fornemmelse og udseende. Det er en halv pebret omgang – og skal jeg vælge bliver det cremen, da den er mere all-round anvendelig. Jeg føler mig mere fugtet af cremen end af serum – men det er da klart det bedste resultat at have dem begge.

 

Three Part Harmony fra Origins er til salg i Stormagasinerne og Matas.

Three Part Harmony Creme 50 ml – 575,- kr.

Three Part Harmony Serum 30 ml – 575,- kr.

September 2015 013

…….lige om lidt har du mulighed for at vinde disse 2 produkter her på bloggen. Origins bortlodder 3 sæt (både creme og serum) til 3 heldige vindere -måske du er en af de meget, meget heldige? – Stay tooned!

 

Kærligst Gittemor

 

2 Responses

 1. HeLene siger:

  Tak for anmeldelse, jeg må kikke på de produkter. Kan virkelig lide når de anmeldes så grundigt og at du virkelig prøvet dem over lidt længere tid. *thumbs up* Og hvem vil ikke have tidløs hud?

  • gittemor siger:

   Tak Helene,
   Ja, her på bloggen er der ikke “falske” anmeldelser. Jeg lever ikke af min blog og derfor er jeg heller ikke i “lommen” på nogle firmaer eller produkter. Selvfølgelig skinner det nok igennem, at jeg som alle andre har mine favoritter – men jeg skriver ALDRIG om produkter eller ting jeg ikke personligt kan stå inde for. Synes heller ikke man kan skrive om ting man ikke selv har testet igennem og prøvet af – så tak. Glæder mig at du hylder mit princip
   Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top