The Bagel Co…en tør bolle med et stort hul i

Halløj – og glædelig bagjul! Gittemor har lige holdt juleferie fra blog og andre pligter og i stedet kommet igennem en pragtfuld jul med familien. Fået fjernet alt julepynt, gået en masse ture, hygget med barnebarn og set et utal af elendige b-film – alle genudsendelser….men er det ikke det der hører jul og afslapning til? Jeg har i alt fald nydt det i fulde drag, håber det samme hos jer <3

 

The Bagel Co……Joe and the Juice – same shit!

På denne frostklare og solbeskinnede onsdag skulle jeg lige til Lyngby og ordne lidt æreinder……øh, det var jeg så ikke den eneste der skulle. Ingen P-pladser, mylder af mennesker, køer alle steder……og så bliver man jo sulten lige midt i det hele. Det skal være sundt tænkte jeg – og i en “Hipe” modeforretning på Lyngby Hovedgade, har The Bagel Co så slået sig ned. Meget moderne tænker den lidt gammeldags Gittemor – Modebutik/sandwichbar….ja, hvorfor ikke. Så jeg travede til disken og bestilte en Bagel. Venlig voksen mand ekspederede, det må jeg give ham….og han puttede i den der runde bolle – hvor hullet i midten udgør mere end selve bollen.

 

diiverce dec 14 058

 

 

Det kræver en større ledvogtereksamen at købe en Bagel…..hold fest hvor skal man tage stilling til meget:

Bollen – plain, sesam, birkis, chili, stor eller lille???????? -

Creme cheese: plain, krydderi, urter, chili – meget eller lidt – både over eller under, eller dem begge???????

Salat: ruccola, spinatblade, død julesalat….eller lidt af hvert???????

Grøntsager: tomat, agurk, chili, jalapenoes, løg, rødløg?????

Indhold: tun, kylling, laks, humus, kalkun, skinke, bacon, alm. ost?????

Dressing: Creme fraise, hvidløg, karry, stærk sennep, mild sennep, chili???????

Spise her eller med hjem??????

Arghhhhhhhh…….kan du ikke bare putte lidt ind i den skide bolle og lade mig komme videre…..?

 

diiverce dec 14 059

Jeg vil gerne bede om en flaske vand? “Vand????” – Øh det har vi ikke, – men der i køleren er der nogle skønne sunde drikke !

Jeg roder rundt i køledisken og der er vel nok mange pæne flasker…..dyre flasker, men intet der mindede om bare vand. I mild irritation vælger jeg en MIN Vitamin Support med smag af blåbær og Granatæble (Vitaminberiget drik med grøn te) 27 kr…….Hmmm, jeg var tørstig og så laver man den slags tåbelige køb. Med den pæne røde farve tænker jeg, den må smage godt og være sund……titlen på flasken var i alt fald meget lang og lød sund. DEN SMAGER AF VAND…..kender i sådan noget saftevand uden sukker der er fortynder så meget at det kun er farven der er tilbage. Hvordan hulan kan den være sund????? – Okay usund er den nok ikke ligefrem…..sådan noget opreklameret gejl!!!!! På flasken skriver de ydermere “Stimulerer immunforsvaret”….hvad mener de dog med det? Det eneste der blev stimuleret af denne flaske var min tærskel for almindeligt hysteri, forundring og følelsen af “Der tog de sgu røven på dig igen Gittemor”.

 

diiverce dec 14 060

Den tørreste Bagel EVER

Nå tilbage til min kulinariske oplevelse…..nu er jeg nemlig blevet ret sulten, efter alle de valg og ting jeg skulle tage stilling til. Det må være lidt af en Bagel hva? – Jeg har jo nærmest selv været arkitekt på den og overvåget hele byggeriet. HAPS!

diiverce dec 14 056

 

Arghhhhhhh….. På trods af ret gode tænder (og tandlægen bekræfter at jeg har et kampbid) – var det nærmest umuligt at bide/trække denne Bagel over. Hold fest en kompakt, klæg og hård bolle….hvor alt snasket havde samlet sig i det der berømte hul i midten, som en Bagel åbentbart skal have……ellers var det jo bare en bolle og ikke en Bagel. Så meget har jeg da forstået. De kan ikke have lavet hullet for at spare på ingredienserne – for i hullet er der en stor uappetittelig klat af indhold som jeg ikke kunne få ned i halsrøret.

 

diiverce dec 14 061

 

Jeg gider det ikke

Øv, alt det der moderne, hipe, supersmarte, fastfood ….jeg er træt af det. Det minder mig om min historie om Joe and The Juice (du kan jo søge på den i søgefeltet her på bloggen) – Maden er pap og gejl….ingenting til en masse penge krydret med en masse lir. Vi falder for det….fordi vi vil være in og smarte i en fart….men stiller vi egentlig spørgsmålstegn til hvad det er vi spiser….kontra hvad vi betaler for det?

I det mindste stod ekspedienten i The Bagel Co ikke og junglerede med “bollerne” på en tatoveret underarm (som er et uundgåeligt show i Joe and the Juice) men den smagsmæssige oplevelse var godt nok “nedern”, som de unge vist kalder det…..med mindre jeg er bagud i det hipe sprog :)

Dejlig decemberdag til dig

Gittemor

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top