Teenagere og “hvidt pulver” på bordet!

Det er en barsk verden vi lever i og som forælder til en gymnasiedreng er man helt på dupperne, når det gælder om,  at beskytte dem mod alverdens fristelser.

Forleden aften, lå der pludseligt noget besynderligt hvidt pulver på bordet……jeg kunne simpelthen ikke begribe hvad det var, hvor det kom fra og lysten til at smage på det var ikke lige til stede.

forårsdag 001

Bedst som jeg skulle til at hidse mig op……slog det mig pludseligt!!! – Jeg kigger lige op på hylden og checker……nej, det kan da ikke været rigtigt?!  Dæleme jo, – glasset var tomt !

forårsdag 002

HA HA – ungen havde støvsuget alle dåserne med julebag. Gamle småkager der var levn fra julen – dem man ikke lige havde nået at få tømt ud omend de nok var ved at overskride sidste salgsdag. Både dåsen med wienerhorm og de yderst tørre vanillekranse – fuldstædig TØMT!!!! Godt der ikke er noget der går til spilde.

Jeg kan hermed konkluderer – teenageren er ikke på stoffer – har blot hang til gamle julekager. TEENAGERE ER ALTÆDENDE!!!!!

 

IMG_3787

 

Tror altså alligevel, at de var noget mere attraktive, da de var helt nybagte i slutningen af november :)

Jeg kan informerer om, at ungen ikke har haft mavekneb eller blevet syg – så helt fordærvede kan de vel næppe have været!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top