Teater traktement i bogstaveligste forstand

Det er så dejligt med en aften i teatret…..og særlig skønt, når man bliver inviteret af barnebarnet Selina, at se en forestilling af glade og forventningsfulde unger. Vi skulle se “Ronja Røverdatter” – og var efterfølgende inviteret til et lille glas og pindemadder – så vi spiste bare lige lidt let, inden vi drog afsted.

uuu 004

Jeg bliver igen lidt rørt, når man oplever hvad en 4 klasse rent faktisk har lært udenad – og den skønne Anna der havde hovedrollen, sang så flot. Fine kostumer og scene havde de lavet…..joooo, det var skam rigtigt teater.

Selina var røver 4 - med fuldskæg og brækket arm i gibs :)

Selina var røver 4 – med fuldskæg og brækket arm i gibs :)

Mor Sara, var ligesom mormor stolt af ungen – der som alle de andre børn i debut forestillingen fik blomster :)

uuu 006

Så blev der serveret……børne champagne og “pindemadder”………..og det må man sige levede op til hvad de havde annonceret……saltstænger, – det er jo også en slags “pinde” :) Det grinede vi meget af….godt vi da havde fået lidt at spise inden aftenens forestilling, haha.

og det blev i sandhed "pindemadder"....som i saltstænger!

og det blev i sandhed “pindemadder”….som i saltstænger!

Fortolkning er en svær ting……men vi fik hvad vi var blevet lovet:) – Og børnene lavede en flot forestilling!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top