Tamarind i Allerød, værd at besøge!

Der er et væld af skønne butikker rundt omkring. Nogle bedre end andre og der skal altså lige der det ekstra til for at jeg kører langt efter en butik. Sådan har jeg det med Tamarind i Allerød.

Slut november 2015 028

Lidt af omveje og henvisning fra nogle af mine veninder, drog jeg i dag de 30 kilometer til Allerød/Lillerød for at besøge denne skønne butik Tamarind som ejes af den super skøn kvinde Merete.

DER var julestemning på højt plan…..varer alle vegne, men på den fede måde. Elsker når butikker bugner af muligheder og forskellige ting, men mest når det er gjort som her, med overvejet indretning og æstetisk sans, der gør at man ikke føler man står på et marked.

Slut november 2015 014

Her emmer af hygge – og straks blev jeg budt et dejligt glas hvid gløgg og hjemmegjorte vanillekranse – og så får man god tid til at gå rundt og snuse og pille, uden at blive presset til at købe. Der er hyggeligt og meget inspirerende. Selvfølgelig betyder det også noget at vi lige er midt i juletiden – hvilket gør at udvalget også i julepynt, gaveideer, søde sager og lækkert, lækkert tøj er stort og gennemtænkt til sæsonen.

Det er de lækreste søde sager der er på hylderne, gode værtindegaver og adventgaver.

Det er de lækreste søde sager der er på hylderne, gode værtindegaver og adventgaver.

 

Lækkert porcelæn, krus, potter, glas og serveringsting.

Lækkert porcelæn, krus, potter, glas og serveringsting.

 

Måske du genkender min veninde Sonjas skønne engle og Gittemors skøjter

Måske du genkender min veninde Sonjas skønne engle og Gittemors skøjter

 

Trøjer,veste, smykker, bukser, skjorter......og hov, Gittemors tasker

Trøjer,veste, smykker, bukser, skjorter……og hov, Gittemors tasker

Jeg er glad, når jeg kommer ind i en butik, hvor der er plads til os alle. Her i Tamarind er der tøj, smykker, pynt etc. til alle og i alle prisklasser. Jeg kan godt nogle gange blive skræmt af priser, hvor jeg i min situation som arbejdsledig ikke kan følge med – men det kan jeg her. Der er både de dyre mærker og de billigere. I LIKE!!!

Ja, jeg var egentlig på vej ud i regnen i dag, da jeg måtte starte mit julegaveindkøb…..desværre kom jeg ikke så langt….men jeg fik da en hat til mig selv hos Tamarind til 399,-…….Hatte kan man ikke få for mange af

 

Ny hat, nå ja og så lige en flaske hvid gløgg....det er jo jul

Ny hat, nå ja og så lige en flaske hvid gløgg….det er jo jul

Jeg synes du skulle unde dig selv at køre op og besøge Merete i Tamarind – alene hendes fantastiske væsen er værd at tage med på vejen.

 

På hylderne finder du også Eva Mottlaus skønne udstoppede fugle med det skønneste pynt

På hylderne finder du også Eva Mottlaus skønne udstoppede fugle med det skønneste pynt

 

Tamarind finder du  i Stationspassagen 6A, 3450 Lillerød – og her i juletiden er der også åben lørdag og søndag. Check evt. hendes hjemmeside  www.tamarind.dk – eller hendes Facebook side af samme navn.

Og ja……du ved det, Gittemor anbefaler KUN butikker og ting, hun af hjertet selv kan stå inde for!

 

Kærligst Gittemor

 

 

4 Responses

  1. Duus siger:

    Meget flot blok tillyke

  2. Duus siger:

    flot flot enkelt blok den s/h profil er blev ramt….

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top