Tak for neglebehandlingen……..

 

louie neglebehandling

 

…..sådan skrev min kære dreng på sin facebook-profil en aftenstund. – Nu ved jeg jo godt, at man i disse tider skal være lykkelig, hvis ens unge gider at være ven med en på Facebook…..og jeg ved skam også, at man skal lade sine børn drage sine egne erfaringer…….men når man bliver præsenteret for “motorsavemassaksren” på nyhedsiden af facebook – så røg jeg da lige op af stolen!!!!

Dagen før, havde Louie pænt spurgt den fortravlede mor, om jeg ville hjælpe med de der dumme neglebånd – og det havde hun jo ikke lige tid til. Så har Louie heldigvis nogle hjertelig veninder, der hellere end gerne, liiiige ville hjælpe ham med den sag. Og som dreng i den alder – så er opmærksomhed og blid nussen af skønne tøser vel ikke at foragte!

HVAD NU MED DRENGENS TALENTFULDE GUITARFINGRE tænkte jeg……og tekster på telefonen. “Hvad sker der dreng….hvad har i gang i” ??- “Bare rolig mor, – de er fine igen. Fik bare manicure af pigerne!!!!”

 

privat 11.5.13 045

 

Pyhhhhh……de der unge mennesker ved da lige, hvordan man skaber drama på de sociale medier!!!!

Og tøser……..hold snitterne fra mors dreng!

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top