Tak for julen – goddag til nytåret 2014

Omend lidt sent, – så lige en lille rapport fra en veloverstået jul i det Gitte”morske” hjem.

 

En dejlig aften med nærmeste familie – hvor både and, steg og tilbehøret var i top. Det var uden ret meget snyd, selvfølgelig et barnebarn der fik mandelgaven – og der var en så dejlig stemning denne aften. Elsker at holde jul for familien !

Juleaften 2013 050

 

Slet skjult bag juletræet min smukke datter og jeg

 

Juleaften 2013 066

 

De ældste går næsten mere op i gaverne end de yngste :)

 

 

Juleaften 2013 118

Pakkelegen er et stort issue hos os juleaften – og i år var det næsten i overkanten – hold da fest hvor var der mange gaver. Det mest morsomme er næsten altid, at der én speciel gave som alle er ude efter……og det er altid den, der er mindst spændende når man pakker ud. I år var det der vakte mest sjov, disse “Dame Edna” nytårs briller som min kære mor ikke var bleg for at vise sig frem med.

 

Juleaften 2013 123

Sammensat med et slik gebis – ja så var min far ved at gå til af grin…….

 

Juleaften 2013 125

og den tråd var Sebastian ikke bleg for at tage op :)

 

10 minutter efter dette billede med brillerne, gik det op for den unge mand, at alt hvad der omhandlede gaver nu var et overstået kapitel……….og så gik det således!

 

Juleaften 2013 131

 

Håber i alle havde en dejlig jul også. Som alle andre år, sidder jeg altid med der der underlige tanke….nu har man ræset rundt i over en måned. Forberedt, købt gaver, bagt, pyntet op, skabt forventninger – og indfriet lige så mange, – sendt julekort etc. etc. – og så, med et trylleslag er det hele overstået på ganske få timer. Nu sidder jeg og glor på pynten og det visne juletræ….og nu starter hele seancen så med at pakke det hele ned og få gjort rent. Sådan er det hver eneste år…og sådan er det også næste år HELDIGVIS, fnis!

Nu er næste kapitel Nytåret……det er hurtigt overstået her på adressen…..jeg bryder mig faktisk ikke om Nytårsaften! Men det kan jeg fortælle mere om – i another afsnit”

 

Knus

Gittemor

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top