SUPER SKØN DAG FOR VORES MAGNE

Vores lille Magne dreng (min brors barnebarn), havde jo en temmelig hård medfart da han kom til verden. Så alvorligt, at han faktisk blev døbt indenfor det første døgn. Glemmer aldrig de første 10 dage af hans liv, hvor han kæmpede med operationer, blødninger og alle de grimme ting han skulle igennem. På trods af, at Rigshospitalet klokkede så gevaldigt i det kejsersnit der bragte ham til verden, var der heldigvis nogle fantastiske, dygtige læger på børneafdelingen, der vidste hvad de havde med at gøre.

Men nu 8 måneder senere……er lille Magne blevet til store Magne. Han er rigtig godt i stand, rask, glad og jordens lækreste unge. Han blev derfor fejret sidste søndag ved en fremvisning – for han var jo døbt. En fantastisk skøn oplevelse i en lille kirke på Amager og efterfølgende brunch for 70 mennesker……Jooo, han blev fejret – ok lykkeligt er det at man kan lægge alle de ubehageligt ting bag sig og bare nyde ham og hans forældre og den glæde han spreder omkring os. Ville sådan ønske min bror havde nået at opleve den dreng….han ville have bjergtaget ham totalt. Ingen tvivl om at Steen var med os hele dagen i vores tanker.

Vældig tilfreds og glad Magne på hans festdag :)

Vældig tilfreds og glad Magne på hans festdag

Jeg fik æren af at være en af fadderne – og foruden alt det andet jeg siden hans fødsels har nørklet sammen til ham….fik jeg da lige lavet en kæphest til ham….håber den skaber glæde og leg hos Magne :)

10.4 013

Kan i alle have en god weekend derude – HUSK konkurrencen med PURE slutter søndag kl. 17:00 – og husk vi er at finde på loppemarked foran Danmarks akvarium i Hellerup den 11. maj (søndag) fra 8:00 til 16:00 – bring tørvejr TAK, vi er lidt bekymrede for vejrudsigten !!

 

Knus Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top