Super håndcreme fra Origins

Jeg har mødt mange håndcremer i min tid. Jeg har altid tørre hænder og en frygtelig trang til at smøre mine hænder med noget der giver god fugt.

Og ja, jeg har skrevet om flere håndcremer gennem min blogger tid – og hver gang jeg præsenterer jer for en ny, – så er det fordi jeg så har fundet en der er lige den tand bedre end den sidste jeg skrev om. Vi udvikler jo vores horisont og prøver nye ting hele tiden….og udviklingen på produkter betyder jo også, at vi til stadighed møder forbedrede produkter.

 

Medio marts 2015 019

ORIGINS PLANTSCRIPTION ANTI-AGE HANS CREME

Det er så den seneste jeg stødte på…..ikke så mærkeligt, – jeg har jo noget med Origins, hvilket heller ikke er en hemmelighed. I det hele taget er jeg vild med hele Plantscription serien, da den virkelig har gjort noget godt for min hud. Den udjævner de små linjer, giver god fugt og vitalitet til huden…..og dufter vidunderligt!

Denne håndcreme er så igen…lige den tand bedre end den anden lyseblå håndcreme fra Origins som jeg også har brugt. De vigtigste egenskaber ved en håndcreme er, at den skal levere fugt, men man skal ikke have fedtede fingre efter indsmøring. Det opfylder denne til fulde. Man skal ikke bruge ret meget og hænderne er “mættede” lang tid efter indsmøring.

Denne lille sag på 75 ml koster i vejledende udsalg 240 kr. – og ja, det er da en sjat for en håndcreme, – men igen, når den er så effektiv og lækker, så er det et af de områder hvor jeg ikke sparer.

Denne tube har dermed fast plads i håndtasken hos Gittemor.

 

Medio marts 2015 016

 

 

(sponseret)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top