Super gaveide til børnene

Hvem kender ikke til problematikken ..”Hvad skal jeg give ungerne i fødselsdags – julegave, som de bliver RIGTIG glad for”?

Man får selvfølgelig altid en ønskeliste – og den vil jeg gerne tilgodese, – men jeg synes også nogle gange, at det er fedt som mormor, lige at poppe op med noget særligt som jeg ved de bliver glade for…..og som holder længe!

1.12.13 004

Jeg har nogle fantastisk kreative børnebørn – der nu bliver henholdsvis 11 og 7 år. I julen for 3 år siden, kom jeg på den ide at give Selina hendes helt egen “Dimse kasse” – sådan en der bare indeholdt alt til faget hørende, når nogle krea timer skulle slås ihjel, eller de skal lave en gave…eller bare fordyde sig. Selina fik den jul et hav af gaver – alt hvad hun ønskede sig…..men hun blev fuldstændig ellevild af lykke, da hun pakke denne “Dimse kasse” op. Vi bemærkede alle denne jul, – at det var forunderligt og skønt, at en unge i den grad synes, at den bedste julegave var netop denne hjemmelavede skattekiste af dims og dut. Her 3 år efter har hun den stadig og ind imellen bliver der fyldt lidt op i den fra mormors kreative skuffer.

NU ER DET SEBASTIANS TUR

Flere gange på det sidste, har Sebastian sneget sig ind på Selinas værelse – og “næsten” ubemærket lettet låget på Selinas kasse for bare at kigge og røre lidt ved alle sagerne. Selina bliver tosset når han roder i hendes ting…..så det sker lidt i det skjulte. Derfor besluttede jeg, at nu til hans fødselsdag, skal han selvfølgelig have sin egen “Dimse kasse”. Hans elsker at være kreativ og lave gaver til os alle sammen.

 

div juni 032

Jeg købte en passende størrelse æske i Søstrene Grene og skrev på låget med glimmerlim.

I samme butik findes der mange af de ting en sådan kasse kan indeholde til yderst rimelige penge – men jeg har også fyldt på med ting fra mine egne skuffer og gemmer. Således behøver en sådan kasse ikke at blive voldsom dyr – og kan tilpasses alder og kreative lyster som man vil.

div juni 033

Sebastians kasse indeholder: Lim, saks, tusser, snor, flamingohjerter, æske til dekoration, klistermærker, dekorations papir, vandfarver, glimmerlim, små lærreder, et lille staffeli til disse, øje til figurer, skum figurer, små blomster og træfigurer til at klistre på, perler, opgavebog, karton, kuverter, manilamærker, tape – og så lige et par karamelstænger :)

 

div juni 035

Jeg glæder mig allerede til at give den til ham i fødselsdagsgave den 15. juli…..så i må ikke sladre inden, vel!!!!!!!!

 

privat 11.5.13 041

Fremover slipper den lille gavtyv for at rode i hans søsters gemmer.

Måske du har lyst til at bruge denne ide til et barn du kender ?

Vi skal på sommerferie i et sommerhus ved Vesterhavet …..det er oplagt at tage disse kasser med bag i bilen – ved havet kan man finde mange fine sten etc. man kan dekorerer – male et billede af havet etc. etc. – for lur mig, om der ikke bliver regn et par af dagene – og så er sådan en kasse guld værd.

Knus – og god weekend

Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top