SUPER DUPER DING DONG HELDIG VINDER

Hold da op en respons der var på denne fantastiske konkurrence, hvor PURE C0penhagen havde sponseret et gavekort, på ikke mindre end 2000 kr. Er du klar over hvor meget den heldige vinder kan slæbe hjem for det beløb, når man tænker på at intet i de skønne butikker koster over 400 kr.  Ikke færre end 453 personer deltog i konkurrencen….og det må siges at være rekord af konkurrence deltagelse på Gittemors blog. Man ville jo ønske jeg kunne lade jer alle vinde :)

I pakken gemmer her sig et gavekort på 2000 kr. til PURE Copenhagen :)

I pakken gemmer her sig et gavekort på 2000 kr. til PURE Copenhagen :)

 

HVORDAN FANDT JEG VINDEREN

Det skal jo gå ærligt for sig…..så da det ringede på døren i formiddags og en skøn og glad far stod med sin lille søn som indsamlere til Kræftens Bekæmpelse….spurgte jeg om farmand der ville give mig et tilfældigt nummer mellem 1 og 455 – som tilgift for min donation til hans projekt. Tror ikke han mente jeg var helt normal….men fortalte så at han dermed havde trukket en vinder af en konkurrence på 2000 kr. Det ville han hjertens gerne. Han grublede lidt og sagde “218″.

En rose til den heldige vinder :)

En rose til den heldige vinder :)

 

Dermed er vinderen af konkurrencen - kommentar nr. 218 – Susanne M.

 

HJERTELIG TILLYKKE Susanne - hvor er du heldig og nej hvor jeg håber du bare får shoppet igennem.

Du havde svaret rigtigt, – som stort set alle andre - PURE Copenhagen har åbnet endnu en forretning nu på Østerbro.

 

Jeg har taget kontakt til Susanne pr. mail og derefter vil gavekort blive tilsendt. Gad vi ikke godt at hun fortalte os hvad hun fik for alle de penge??

 

Tak for deltagelse til alle jer andre mindre heldige kvinder…..og kom endelig forbi min blog en anden god gang :) Tak til Karin hos PURE Copenhagen for det fine sponsorat til konkurrencen og held og lykke med den nye fine butik.

 

Kærlig hilsen

Gittemor

2 Responses

 1. Lene B siger:

  stort tillykke til vinderen, heldige kartoffel. Håber hun får shoppet for vildt! ;)

  mange hilsner
  Lene B.
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/2014/04/vis-flaget-sndag-64-tak-for-din-sttte.html

 2. Susanne Meyer siger:

  JUBIIII….. Troede ikke mine egne øjne da jeg fik din mail Gittemor. Jeg har aldrig vundet noget i hele mit 32 årige liv. Jeg er helt rundt på gulvet, af lykke naturligvis . Kan slet ikke vente på at posten kommer med den lille pakke. Var på Østerbro i fredags og drømte om alt det lækre tøj jeg godt kunne tænke mig…… Nu bliver det virkelighed! Du kan tro jeg skal shoppe igennem. Tak tsk tak. Jeg er så glad. God dag alle sammen…. Og hvor er det en skøn blog du har Gittemor. Kærlig hilsen Susanne

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top