Spis brød til….gerne fra Pågen

Har jeg bestilt nye sko tænkte jeg, da pakkeposten stod uden for døren forleden. En fin sort kasse blev leveret og spændingen er jo altid stor når man får pakker. Det var ikke sko, men til gengæld et herligt væld af skønne brødpakker, indhyldet i fint silkepapir – fra Pågen. Jamen så var morgenmaden da hjemme og heldigvis blev sønnens madpakke også reddet denne formiddag, han hapsede straks pakken med boller, der blev pakket med kylling, salat og karrydressing.

oktober 2014 001

Vi spiser faktisk ikke normalt ret meget brød , det er lidt som om trenden har båret os væk fra alt det brød de sidste år. Jeg indrømmer dog blankt, at jeg er den der gammeldags type, der er pokkers glad for et stykke ristet brød i løbet af formiddagen. Normalt er jeg sådan en yougurt/frugt/müsli morgenmads spiser……skal jo have lidt fiber i den mavse. Rugbrød godt med kerner er også noget jeg kan lide – så denne pakke fra Pågen var måske lige lidt en udfordring i mit spisekammer.

DET SMAGER FAKTISK RIGTIG RIGTIG GODT

Pågen har fra uge 38 lanceret en række nye brødprodukter – Surdejbrød med koldpresset rapsolie fra Österlen i Sverige. Alt brødet er produceret helt uden konserveringsmidler, hvilket er yderst tiltagende. Jeg kastede mig over den nye “Høstlykke” – bagt med rug, spelt og tranebær. Det fungerer rigtig godt – dejlig smag, med sådan en lidt nødde og blomsteragtig eftersmag. Jeg kan godt lidt de små stykker tranebær og det fungerede rigtig godt også som ristede boller.

 

oktober 2014 004

Pågen brødet er bagt med den koldpressede rapsolie,der er rig på både vitaminer og antioxidanter. Jeg synes at brødet – både bollerne og det skiveskårede brød var forbavsende friskt og “vådt” uden at være klæg. Synes ellers altid at skiveskåret brød i plastikposer er en tør omgang – men ikke det her. Det er faktisk rigtig, rigtig godt – og Høstlykke kunne godt få en fast plads i min brødkasse, nu jeg har prøvet det.

Du finder Pågens nye brødserie i butikker og supermarkeder fra uge 38……så det skulle være landet. Jeg fandt Høstlykke på hylden i SuperBest her i weekenden – så der røg da en ny pakke med hjem……jow, den er god!! Priserne ligger fra 18,95 til 21,95 – afhængig af hvilke brød du vælger.

Bon appetit!!!

 

 

 

(sponseret indlæg)

One Response

  1. Marlene Høj siger:

    Mine børn er glad for deres Lingon grova brød – Er det ikke det, det hedder? I hvert fald noget i den retning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top