Spar mig for tromlende østrogen trunter

Lad mig indlede med at sige…….jeg er IKKE en løber!!!! Jeg bliver aldrig en løber…….!  Jeg er en gå’er!!!

Samtidig vil jeg da gerne indrømme, at det er med en snært af misundelse, når man lige der på Strandvejen snitter en total slank gazelle i neon-stribede tights og det rigtige pandebånd -der  let som en fjeder tilbagelægger 10 kilometer på rekordtid – uden sved på panden. Respekt!!!

løb

Efter snart 10 måneder med nedsunket forfod, nerveknuder i fusserne, små dårlige knæ og en ryg der lever sit eget liv, så er det altså småt med overskud og trang til den store motion – det har faktisk været en umulighed. Men nu er fødderne begyndt at arte sig og vænne sig til indlæggene samt skudt til skamme med blokader…..så nu skal vi altså fremad.

Som nævnt i sidste indlæg er ovenboen Lene og jeg gået i pagt…..vi skal gå HVER dag – mindst en time i rask tempo, uden ophold!

3 dagen (i dag) er vel overstået og det er helt skønt at være i gang……og ikke mindst overholde vores aftale. Langt federe søvn – og en samvittighed som gik jeg på stylter!

Hvis jeg lukker øjnene og drømmer og føler……ja så må oplevelsen være som denne ballonkvinde!

 

løb glad

JEG FÅR PRÆSTATIONS ANGST OG TICKS

På Fortet ved Charlottenlund – samt i skoven, hvor vi ynder at udleve vores nyopdagede motionstrang, går vi raskt og fint afsted. Vi går udenom folk, holder tilbage for pensionister med rollator og udsættes for Hellerups utallige hundelorte på skoene. Men vi går stadigt frejdigt afsted. HVORFOR FANDEN SKAL VI SÅ TROMLES NED???!!??

Skov og strand, er i tidsrummet 17:00 til 19:00 overdænget med overgearede motionshold. Det vælter rundt med neon-beklædte, prustene, højt råbene østrogenbomber. De løber i store hold med en hysterisk kvinde i front, der hepper og hujer i en småbørnspædagoisk tone ” goooodt tøser, kom igen tøser, flååååt i ikke holder pause tøser, er alle med?…kooooom sååååå” . De indtager stierne og løber helt op i nakken af en – imens de i hold (naturligvis) sender os andre småmotionister den der atitude” Skrid lige ind på græsset søster lårkort – vi løber faktisk” Man bliver sgu helt bange for dem!!!

Da vi endeligt har fundet egne ben igen og er lidt rystet – starter et nyt helvede “Pas lige på derude..!”…..så kom der en besynderlig deligation af to-hjulede tingester (15 tror jeg) de skulle altså også helst have plads på gangstien – og da de endelig havde passeret…..ja som kom de naturligvis retur igen…..frem og tilbage. Båtnakker!!

 

28 010

Da Lene og jeg endelig nåede skoven efter 30 min. Lå alle vores løbere i en klump på græsset og lavede gymnastik – stadig under ledelse af denne højt råbene kvinde. Ja, ja – hver sin lyst…men underligt at studerer hvordan man bliver set “ned” på bare fordi man ikke lige springer til siden når de kommer mosende. Prøv da lige at finde lidt pli og søstersolidaritet, hva!

Altså Lene og jeg, vi har vores egen interval-træning og er bare stolte over at vi kommer afsted, at vi holder ved og da på et eller andet plan også får noget motion. Hvem ved……måske vi øger til lidt benstræk på en bænk hen over sommeren :)

Løbehold i neon med en hysterisk kvinde i front….det er altså ikke lige for os!

 

4 Responses

 1. Sonja sørensen siger:

  Godt gået, I to tøse. Så sundt, at gå rask afsted…..og det der program: Slank på sofaen, findes jo alligevel ikke. Samtidig får I ikke løbeskader, og man får sig altid en god snak, når man traver deruda’. God tur…K. Zimsen.

 2. Ilse siger:

  Hej Gittemor
  I dag så jeg for første gang i lang tid din dejlige blog igen, du var godt nok savnet ! Godt at du stadig er her. Puha, det må være grimt at blive hacket. Vi håber det ikke gentager sig.
  Mange hilsner Ilse

  • gittemor siger:

   Hej igen søde Ilse og tak for dine søde ord. Dejligt mine læsere vender tilbage for jeg var godt nok bekymret i en stund over om i mistede tålmodighedes imens vi var hacket. Jeg håber bestemt heller ikke det sker igen :)
   Velkommen tilbage
   Knus Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top