Spar mig for tilfredshedsundersøgelser!

29.6 022

Så kom der endnu en…..af de der møg irriterende mails, hvor et firma liiiige kunne tænke sig at man bruger lidt tid på at udfylde en eller anden idiotisk tilfredshedsundersøgelse. Denne gang var det Zalando!! – Prøv lige at hør her, – jeg har for første og eneste….muligvis også sidste gang, købt en par sandaler gennem denne hjemmeside. Skulle det så anspore mig til at ville gide og sidde og forherlige firmaet og klikke rundt i deres system, for at ævle om et netsalg! – Aldrig i livet om jeg gider bruge min tid på det. OG, – i kan være sikre på, at hvis jeg var utilfreds…..så skulle i nok høre fra mig. Det må da være tilfredshedsundersøgelse nok.

SÅ LAD DA VÆR’

Jeg har fået lignende undersøgelser fra:

Min fagforening, jobcenteret, min mekaniker, min bank, et privat hospital, en produktfirma…….og sikker flere, som jeg bare blankt har afvist ved havelågen.

Jeg tænker lidt, – hvem hulen har opfundet den markedsførings trend – det er da direkte irriterende. Jeg oplever det personligt lidt sådan “de må da have en dårlig selvtillid” – eller er Gallup lukket? Jeg går i den modsatte grøft af hvad disse firmaer forestiller sig – jeg gider ikke handle med dem, når jeg skal have et sådan bombardement af spørgsmål – bare fordi jeg har købt en sandal, – eller været til et hamrende kedeligt møde i jobcenteret! – Så lad da vær’! Hvad værre er, – når man så ikke har besvaret deres henvendelse – for det gør jeg konsekvent IKKE – så rykker de for svar – op til flere gange! ” Undskyld Gitte, – men noget må være gået tabt, siden vi ikke har hørt fra dig…” – YES – i har tabt mig, vær sikker på det!!!!!

Neeej, Gittemor er ikke bare sur og utilfreds – men jeg synes godt nok de der nye tendenser i markedsføring og nethandel er meget irriterende og påtrængende. Lad mig være…….så er jeg vældig tilfreds!!!!

 

 

 

 

 

One Response

  1. Marlene Høj siger:

    Lige mine ord!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top