Sorg er en besynderlig tilstand

….og jeg har nu konstateret, at sorg ikke er noget man kan forberede sig på. Jeg har med tiden mistet mange, både bedsteforældre, kusine, fætter, onkler, tanter og desværre også mange nære venner på min egen alder, enddog yngre. Men at miste sin bror kom godt nok tæt på.

Nuvel, denne blog skal ikke være en lidelses dagbog, men synes alligevel der er nogle tanker jeg vil dele med jer.

At skulle ringe så mange mennesker op – og rumme så mange mennesker der gerne vil tilkendegive deres medfølelse er uden tvivl en fantastisk gestus om, at mange mennesker så gerne vil vise deres omsorg og medfølelse. Men det er godt nok også noget der slider. Der bliver rippet op hver gang man skal fortælle sin fordærdelige historie. Man skal forholde sig til så mange praktiske ting og en begravelse bliver altså ikke lige planlagt med venstre hånd. – Igen er der mange der skal tages hensyn til – og ikke mindst vil man gerne at ens kære får det bedste med sig på den sidste rejse.

Jeg har stort set ikke sovet i 3 døgn nu – kroppen bliver mere og mere levende indeni. Maven går i stå, øjnene er røde og forgrædte, man spiser forkert og meget underligt, man drikker for meget kaffe – lidt for meget vin og ryger smøger som er helt helt forkert!!!! Det er så min medicin lige nu. Min læge var ellers hurtig til at foreslå nogle piller !!!????? Hvad skal jeg med piller, det tager sgu da ikke min sorg – den flytter den bare. Jeg blev faktisk fornærmet!!!

SÅ var det lige i går aftes, at jeg kl. 19:00 sad med min søn i sofaen, vi var sultne, havde ikke overskud til at hente noget, havde ikke overskud til at lave noget. Det ringer på døren, og der står min ovenbo men en kæmpe bakke. Steg med kartofler, bønner og bernaise og dejlige blåbær til dessert. Louie og jeg spiste som frådende dyr og det smagte himmelsk………..

Det var lige præcis DET vi havde brug for – !!! Blomster, smukke ord og alle de andre smukke ting folk omkring os har gjort har været så sødt – men et måltid mad leveret ved døren……..det vil jeg huske, hvis jeg en dag står i en situation hvor nogle af mine kære mister.

Tak for mad søde Lene !!!!!!

uhmmmm…..nabohjælp !!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top