Sommertid – for eller imod?

Nu skal vi så til det igen, på lørdag skal vi igen hive “havemøblerne” frem – og så skulle vi så få foræret en ekstra time af lyset om aftenen.

Jeg ved ikke rigtig om jeg har nogen særlig fidus til denne underlige ordning. Helt personligt er jeg i dag ret ligeglad. For mig er det bare en hulens besvær at skulle bestige alverdens møbler for at skrue mine ure frem og tilbage 2 gange om året. – Faktisk er mit køkkenur allerede sommertid – jeg har nemlig aldrig fået stillet det tilbage !! Så er spørgsmålet, om vi kan hitte ud af det på søndag, for nu ligger det så indgroet i os, at vi skal trække en time fra.

Jeg synes sommer/vintertid var hamrende bøvlet da jeg havde mindre børn. Den time betyder meget for deres sovevaner og spisevaner og de omstiller sig jo ikke bare fordi denne mærkelige ordning er bestemt på højere plan.

Jeg fandt dette vedhæftede citat på en venindes Facebook side – og synes faktisk at det siger det så godt…….

 

 

….for hvem er det i virkeligheden der narrer hvem???? – Det er i mine øjne en underlig opfindelse! – Men hvad mener i derude – kom med en kommentar – gerne vil jeg høre fra jer om i mærker egentlige fordele eller ulemper???

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top