Skuffende nyheder i vaskemiddel dimser!

Måske man skal holde sit beskidte vasketøj bag eget “hegn” – men når man opfordres til at skrive om produkter som blogger, – så skal der altså også gerne være et gran af sandhed bag de oplevelser man får med produkterne.

 

vasketøj

Jeg er – og har altid (i alt fald rigtig længe) været stor tilhænger af Neutral vaskemidler i flydende form. Er vild med at produkterne er uden parfume, farvestoffer og parabener – og at vasketøjet dufter af frisk luft og sommer frem for vaskepulver! Jeg har de sidste mange år fravalgt vaskepulver, da jeg synes det er  er svineri i maskinens sæbeskuffe og jeg var træt af vaskebolde og alle de andre dimser der blev udviklet undervejs i vaskepulver industrien.

Gittemors foretrukne vaskemiddel - og det er det fortsat :)

Gittemors foretrukne vaskemiddel – og det er det fortsat :)

SÅ KOM DER EN NYHED MED POSTEN

Nææææææ, tænkte jeg – nu har Neutral også lavet de der doserede vaskedimser man bare kyler ind i maskinen – fylder mindre, nemt at håndterer, bum bummelum!………MEN nej – har prøvet for nogle måneder siden, da jeg fik en prøve i Brugsen på Ariels tilsvarende dimser. Det endte i en klisterkage på et par sorte bukser, der mindede mest af alt om noget………nej det vil jeg ikke en gang nævne!!

Neutral – det er kvalitet tænkte jeg, – de må have udviklet det uden de der “fejl” – selvfølgelig!

 

Fine prøver kom med posten

Fine prøver kom med posten

Posten kom samtidig med at vaskekurven bugnede – så det var let at komme i gang med Gittemors forbrugerundersøgelse. Ind i maskinen….fulgte alle foreskrifter – ikke for fyldt maskine, lægges mellem tøjet  40 grader og i gang med maskinen!

Tøjet blev færdigt – første maskine, – tøjet så fint ud – duftede som det skulle med Neutral – af ingenting……men hvad er nu det der sidder der på maskinens dør???????

 

foto 2

….en stor slimet klat…hele den lille “vaskepose” i meget slimet og limet udgave – Ikke nem at få af ruden.

Hmmmmm, hvad går der galt tænker jeg – jeg prøver igen med næste vask – tager brugsanvisningen (hvor svært kan det være) – næste vask……fuldstændig fulgt til punkt og prikke!!!!

 

Nu sad "klatten" i teenagerens trøje

Nu sad “klatten” i teenagerens trøje

EIIIIIIII,  nu sad klatten i teenagerens trøje og ligner til forveksling noget man IKKE vil finde på teenagerens tøj!!!!!!! Selv om jeg straks skyllede dette ærme og fjernede hvad jeg kunne, forblev der en plet, som var der limrester på t-shirten!!!!!!! Det dutter ikke!!!!

Kære Neutral…….hvorfor blive ved med at udvikle alt muligt ligegyldigt hejs – der som nu giver en ØV oplevelse til en ellers storforbruger af Neutral??? Dette er nu afprøvet – systemet altså med de vaskedimser – både andres og jeres….det er noget forbandet svineri. Tænker også, at en så limet klat IKKE kan være god i vores vaskemaskine, afløb og miljøet – den opløses jo ikke af vand under vask.

Jeg vil bare glad fortsætte med Neutral flydende vaskemiddel – og jeg kan altså godt finde ud af selv at doserer mængden – hellere det, en disse modbydelige klatter i mit vaskesystem! – Det er en OMMER ….eller et godt råd – LAD VÆR’!!! Så sparer i også en masse penge på at udvikle noget der ikke dutter!

En lidt skuffet Gittemor

 

 

2 Responses

  1. Gitte siger:

    Jeg har det lige omvendt. Jeg er vildt begejstret og oplever ingen klatter. Synes det er meget nemmere at vaske, når vaskeproduktet er doseret :-)

    • gittemor siger:

      Glæder mig Gitte – og tro mig, har arbejdet med mine prøver på et “happy” result…..det kan vel næppe alene være min maskine i hele verden der får de ubehagelige klatter. Jeg er naturligvis i kontakt med Neutral – for at få belyst hvad den oplevelse kan skyldes :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top