Skønne timer i haven

Jeg er pjattet med weekender – især laaange weekender, som nu den vi lige forlod. Endelig kom foråret lidt mere til os – omend vi stadig er lidt bagud i solskinstimer i år.

Kolonihaven foldede sig ud med alle generationer. Nu skulle vi i gang. Min dejlige gamle far, kan ikke helt så meget mere som han har kunnet – men han kunne sidde og holde øje med, at alt gik for sig i den rigtige ånd. Min far har altid været en rigtig handymand. Hvad den mand ikke har bygget, malet, repareret og skruet sammen, det kan ikke tælles. Så må det altså være svært, når man i en alder af 83 år, ikke lige kan få alle lemmerne til at gøre som man gerne ville. Jeg kan se i hans øjne at der er så meget han gerne ville have fat i selv – nu må han nøjes med at give os andre alle sine gode råd og vejledninger – og det er guld værd.

kolo 27.4.2013 021

Mit kreative barnebarn Sebastian på 5 år er ikke blevet mindre kreativ siden sidste sæson – i år mente han uden frygt, at en svævebane var vejen frem (han har noget med snore i almindelighed:) ) – Så en anordning fra gyngestativet over til fodboldmålet måtte du!

 

kolo 27.4.2013 019

Tyngdekraften var dog ikke indregnet – så han røg til jorden med et brag………

 

Så kan man vel dyrke rapalle fra teressen – bare man har snore nok???

 

kolo 27.4.2013 033

Så dinglede han rundt der i en rum tid……og vi andre havde vældig mange snore og ledninger at rydde op på efterfølgende :) Men ungen……han var beskæftiget.

Lidt frokost skulle også indtages…….

 

kolo 27.4.2013 024

 

og så blev græsset slået for aller første gang i år…..Sebastian kunne heldigvis hjælpe sin mormor :)

 

kolo 27.4.2013 035

 

SÅ er kolonihaven endelig ved at tage form efter et koldt forår. HURRA

 

GITTEMOR BLEV VÆK

Vores blogger forum Selectedbloggers, blev desværre udsat for et ret alvorligt hacker angreb for 14 dage siden – det betød at alle vores blogge var nede. Det er altså frygteligt at opleve, da man får et meget nært forhold til sin blog og ikke mindst til sine dejlige læsere.

Nu håber jeg at i stille og roligt kommer tilbage – og at vi én gang for alle har sikret os mod den slags ubehageligheder.

 

Kærlig hilsen

Gittemor

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top