Skøn ny maske til strålende og glat hud

Jeg er fortaler for produkter der er effektive, lette at bruge og holder hvad de lover. De krav får jeg altid indfriet med ORIGINS produkterne og denne gang er ingen undtagelse.

 

Juli 2015 088

Retexturizing Mask with Rose Clay – hedder den forholdsvis nye maske fra ORIGINS. Lækker sag – det må jeg give dem.

Jeg er sådan lidt doven indrettet – og vil se resultater nærmest inden jeg bruger produkter. Helst ikke for meget forarbejde eller for mange ting der skal tages stilling til. Derfor bliver ex det der med selvbruner på benene et større projekt, der aldrig bliver helt godt. Først skal man barberer benene, så skal de skrubbes, så skal selvbruneren smøres på i ensartet lag, så skal det tørre – og der går flere timer før man ser resultatet og man lugter af halvstegt gris – og ender altid med at have mørkere klatter rundt omkring fordi man ikke kan se hvor cremen har lagt sig ØV

Sådan er det ikke med masken her – så den kastede jeg mig hurtigt over. På med masken i ansigtet i pænt lag – ikke for tæt på øjenpartiet. Den er lidt træg at smøre på, for der er krudt og vitaminer i den tube. En skøn, skøn duft af rose breder sig – og jeg associerer strakt til min dejlige skønne rose i kolonihaven “Morten Korch” som jeg er fuldstændig forelsket i og helst ville spise.

 

Juli 2015 001

Køn er man ikke med maske i ansigtet. Den strammer godt efter et par minutter

Køn er man ikke med maske i ansigtet. Den strammer godt efter et par minutter

Efter masken har siddet i 10 minutter, fugter jeg fingerspidserne med vand og eksfolierer ansigtet et par minutter. Afslutter med af vaske masken godt af med lunken vand på svamp. Resultat: WOW….så blød og smidig som en barnenumse. På med dejlig natcreme (personligt bruger jeg stadig  ORIGINS “appelsincreme” High-Potency Night-A-mins.….ingen nat går jeg i møde uden den :)

Masken kan med fordel bruges et par gange om ugen – og det er nu afprøvet i en måned – jeg GARANTERER dig det er godt for i alt fald mit ansigt.

Det er naturligvis ikke “Morten Korch” rosen der er i ORIGINS Retexturizing Mask - men derimod Rose Clay der stammer fra Spanien og har en stærk detox-ingrediens. Desuden indeholder masken Canadisk Piletræsurt, Persisk Silketræ og Jojoba…. og en olieblanding af grapefrugt, lavendel, geranium, rose, amyris, kamille og salvie – jaaaa, vi kommer verden og floraen godt omkring.

….og ved i hvad – SÅ ER DEN PÆN og passer lige ind i farverne på mit badeværelse (rigtig kvinde bemærkning)!

 

Juli 2015 086

Original Skin- Retexturizing Mask with Rose Clay fås hos alle ORIGINS forhandlere til 230 kr for 100 ml. Den er meget drøj i brug præsic som alle deres andre produkter.

Personligt køber jeg mine ORIGINS produkter i Matas – de har sådan et indbringende pointsystem :) – men flere jeg kender køber produkterne på ORIGINS hjemmeside www.origins.dk – her får man tit nogle skønne gaver med og prøver på mange af deres produkter.

……og nej Gittemor lever stadig ikke af sin blog…..men skriver KUN om produkter hun vitterlig bruger og kan stå inde for!

 

Knus

Gittemor

 

 

 

 

One Response

  1. Trille siger:

    Uhh, den skal prøves. Har købt nogle af de andre produkter du anbefalede fra det mærke og er også blevet meget glad for Origins
    Håber du nyder sommeren. Var helt bekymret for om du var holdt op med at blogge, så blev glad da jeg så du var tilbage. Kunne så læse du har haft det skidt. Det var jeg ked af at læse. Håber fu snart finder er job du bliver glad for.
    Kærlig hilsen Trille

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top