Sjov blog der nok skal få sin berettigelse

Jeg vil gerne anbefale en blogger til jer. – I junglen af bloggere er der nemlig ikke så mange mandlige bloggere som jeg personligt følger. Hvorfor ved jeg egentlig ikke helt….men måske fordi det mange gange er emner der ikke lige falder i mit læsefelt. Jeg er stadig håbløs firkantet og synes på en eller anden måde at skønhed og mode som jeg skal forholde mig til…..skal jeg have anbefalet af andre kvinder eller kvindelige bloggere. Ligesom at hvis jeg skal have repareret min bil…så skal min mekaniker altså være en mand!!! – Ej hvor er jeg STOK konservativ…..og ja, det er jeg nok, indrømmet…….men selvfølgelig med nogle modsatrettede meninger fra tid til anden….for konsekvent har jeg heller aldrig været.

 

Nuvel…hvor vil jeg hen med det………

 

Jeg vil gerne slå et lille slag for min granfætters blog……altså min fætters, søns blog….mener det så er granfætter….eller måske bare en grannål…..han er i alt fald i familie langt ude, men tæt nok til at jeg har fulgt ham på sidelinjen siden han blev født.

Nu er knægten så blevet voksen…..omend stadig meget barnlig efter eget udsagn…og har endelig kastet sig ud i at få en blog på benene.

Den synes jeg du skal tage et kig forbi….han har nemlig nogle små, overskuelige og dejlige historier fra den velkendte hverdag. Og så erkender han åbent at han ikke er som alle andre og ikke opfører sig eller gør som man forventer….men gør som man har lyst til.

Det synes jeg er befriende og sjovt….og når han lige finder sine veje i denne blogger verden..så tror jeg der bliver lukket op for nogle dybere og meget lærerige historier……følg ham, – man bliver ofte overrasket over hvad et menneske rummer.

 

Her er han....granfætter Allan....flot fyr!!!!

Her er han….granfætter Allan….flot fyr!!!!

Hans blog finder du på facebook eller nettet under: Barnligfar.dk

Her er bloggens forside

Her er bloggens forside

Jeg ønsker i alt fald Allan held og lykke med bloggen…..herfra har du i alt fald en fast læser.

 

Knus Gittemor

 

One Response

  1. Al siger:

    Han er altså dine børns granfætter

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top