Sikke en skøn, solrig søndag!

Det er så en af de første dage efter mit trafikuheld i mandags, at jeg føler det går lidt fremad. Nej hvor har jeg haft ondt af mig selv og ondt i samtlige muskler og led i hele kroppen. Et bøjet ribben er altså noget der gør nas og man har svært ved at trække vejret ordentligt igennem. Alle slagene er efterhånden ved at skifte fra blå til gule mærker, men der er vist et stykke vej endnu før jeg er helt på lakridserne igen :)

Men er der noget der altid kan få smilet frem hos mig, er det mine børnebørn. Sebastian på snart 5, er blevet rigtig glad for at tegne, så jeg fik lige hans portræt-version af deres kat Gininie:

 

Sebastian tegner Ginnie-missen

 
Og ligheden er jo slående :)
 
 
 
 
 
Fik nydt kolonihaven i dette pragtfulde vejr der pludselig kom til os. Nu planter vi på livet løs og det hele står i flor:
 
 

på vej til udplantning

 
 

Ærteblomsterne er snart klar til at komme i jorden

 
 

Jordbær og purlæg kæmper om pladsen

 
 
Nu håber jeg så bare på, at det gode vejr bliver hos os i en rum tid – trænger sådan til de skønne sommeraftener hvor man kan sidde ude og nyde haven og fordybe sig. Jeg ønsker jer alle en fantastisk uge !
 
Kærligst
Gittemor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top