Sebastian klare godnathistorier for de ældre

Det kan være en små kedelig omgang, når man som Sebastian på 7 år skal besøge Oldefar på genoptræninghjemmet. Min gamle far knokler med genoptræningen efter længere tids indlæggelse og det går hastigt fremad. Sebastian var med på besøg i dag med sin mor – og en samling af ældre mennesker kan godt trække tænder ud for en lille mand med krudt i rumpen. Da samtlige rollatorer, kørestole etc. var blevet undersøgt og skruet på, var gode råd dyre……

Hvad filan skal man finde på under sådan et besøg?

Hvad filan skal man finde på under sådan et besøg?

Så skal jeg love for at knægten vågnede op…..nu skulle der fortælles historier – og de gamle damer og oldefar begyndte at spidse øre og skrue på høreapparaterne. Når Sebastian fortæller er der nemlig ikke grænser for hvad historierne kan indeholde.

“Altså oldefar – det handler om zombier…..og de er nede i en kælder, hvor der er en stor skattekiste FYLDT med ÆDESTENE” – Tror altså nok at han mener ædelstene – men nej…….han holdt fast!

Masser af ÆDESTENE

Masser af ÆDESTENE

Sebastian fortæller videre om Zombier – og laver alverdens grimasser samtidig med at tonelejet stiger og især en ældre dame må vende stolen mod os,  for rigtig at høre efter denne gruopvækkende historie om zombierne.

 

images

 

Sebastian fortæller meget levende om de farlige zombier der leder efter ædestene

Sebastian fortæller meget levende om de farlige zombier der leder efter ædestene

og oldefar spidser øre - men taber vist tråden undervejs - fnis

og oldefar spidser øre – men taber vist tråden undervejs – fnis

Ak ja – vi er sikre på, at alle de ældre ikke får lukket et øje i nat med de fortællinger :)

 

basse 006

Her grænsker Sebastian hjernen for at finde en slutning på en meget lang historie….og jeg tænker, – hvor får ungen dog den slags fra….for jeg nægter at tro at han ser zombie film hjemme hos hans forældre!!!

 

God nat lille far…..håber du kan sove i nat <3

Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top