Sankt Hans, traditioner og tilbageblik!

Her er en af de “unge mødre” anno 1980. Godt programmet af samme navn ikke fandtes dengang, – så havde jeg sgu nok deltaget :)

 

Sankt Hans aften 1980…….19 år gammel fødte jeg min elskede datter, Sara. At føde på en mærkedag som denne, har også betydet, at vi ud over at fejrer hendes fødselsdag hver eneste år, også har gjort lidt ekstra ud af Sankt Hans aften – når nu det faldt som det gjorde. Selv om Sara i år fylder 32 år, er en voksen, moden og fantastisk kvinde med 2 børn og en dejlig mand, – så er hun heldigvis ikke størrer, end at hun stadig synes, at hendes fødselsdag skal holdes hos hendes moar. Så på traditionel vis kommer de her i morgen, spiser middag og hygger sammen med også mine “gamle” forældre…og så går vi ned for enden af vejen hvor der er bål. Vi bor på en stille villavej i Hellerup – og da vi er heldige at have “kendte” naboer…….bliver der altid spillet op på violin af Kim Sjøgren og sunget for af Ulf Pilgaard. Ret hyggeligt. Mange har luret denne lille vej……så det er knapt der efterhånden er plads til os der bor på vejen denne aften.

Vejret har kun sjældent været fantastisk til Sankt Hans, så vi har prøvet alt fra gløder i håret, røg og damp så man knap kunne trække vejret – og enkelte år har arrangementet såmænd været regnet væk. Pyt, – vi trasker stadig afsted, ganske som vi plejer. Vi er nemlig en ret traditionsbunden  familie :)

 

Tillykke til min smukke datter!!!

 
Tillykke med de 32 år Saramus….håber vi som sædvanligt får lavet en dejlig fødselsdag for dig.
 
 

Her er der ingen hekse der flyver afsted…..men tanken er jo meget sjov. Tænk om man lige kunne suse en tur rundt på kosteskaftet og nyde bålene langs kysten.

Jeg ønsker jer alle en fantastisk Sankt Hans – dejligt at den i år falder på en lørdag….måske det giver lidt mere anledning til festivitas ude i de små hjem.

VI ELSKER VORT LAND OG VED MIDSOMMER MEST……….tra la la la la!!!!!

 

 

6 Responses

 1. Britta Blaaberg siger:

  Sikker en dejlig stor familie I har fået jer :-) og tillykke med datteren ;-)
  God Sankt Hans til jer alle sammen.
  Hilsen fra Britta Blaaberg tidligere Dønvig (Saras gamle veninde)

  • gittemor siger:

   Hej Britta !!!! – Hvor hyggeligt at se dig her på bloggen! – Håber du har det godt og din familie også, det er godt nok mange år siden jeg har set dig. Ja vi har en stor dejlig familie, hvad med dig. Du har vel også fået børn etc. efterhånden???
   Knus Gittemor

 2. Tina T siger:

  Lyder virkelig som en hyggelig Sankt Aften i der skal holde – jeg gider ikke rigtig noget synes også de tænder blået alt for sent kl 23.00 jeg er nemlig ikke nogen natterravn elsker at gå tidligt i seng.

  Gitte jeg ville så gerne gå i gang med at lave en blog, men jeg har så svært ved at komme i gang. Jeg er blevet træt af at lægge billeder og historier på FB, for jeg bliver ind imellem mobbet af min svigerfamilie med det og det er jeg ærligt talt træt af. Det er da også gratis at oprette en blog ikke? Har du nogen gode råd? Håber det er okay jeg spørger dig her.

  • gittemor siger:

   Hej Tina, -
   Forstår hvad di mener. Har lidt travlt her i weekenden mht. fødselsdag, gæster etc., men vil meget gerne svare dig. Dog tror jeg lige jeg napper dig via din email adresse mht. dette emne. Det bliver først i næste uge – okay???
   KH – og god Sankt hans til dig også
   Gittemor

 3. Sara siger:

  Tak for sød lille hyldest mor! Ses senere. Kys

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top