Sådan skræmmer jeg teenagere væk :)

Tror nok min søn Louie mener jeg har en bizar form for indretning – og at vores hjem i øvrigt er et flor at “hvidt og slidt”, loppehejs, memory lane og hvad der ellers kan stoppes ind af sager og ting. Jeg er vild med ting og man kan vist roligt sige, at min afdeling af hytten her bærer kraftigt præg af, at jeg ikke bor sammen med en mand. Jeg bor til gengæld sammen med min skønne (meget snart voksne) søn – hvis værelse så er i den totalt modsatte grøft…..det er hamrende minimalisktisk og der er ikke EN ting på det værelse der ikke har en funktion – intet dims – intet pynte halløj – meget clean, – men faktisk også ret hyggeligt. Meget nemt at gøre rent, må jeg som mor konstaterer :)

 

JEG HAR HANG TIL PUDSIGE PYNTETING

….og lige for tiden, synes jeg de gamle porcelæns hoveder fra gamle dukker er smukke og skønne. Så dem har jeg selvfølgelig stående forskellige steder i mine stuer.

Altså, hvorfor skulle det være uhyggeligt?

Altså, hvorfor skulle det være uhyggeligt?

Disse skønne hoveder er fundet på loppemarkeder og jeg har set dem i rigtig mange af mine veninders hjem, før de også fandt vejen til min stue. Rigtig søde er de sat i kuppel – måske med et lille pandebånd!

 

Smuksakken her står øverst på skabet og kigger ned til os

Smuksakken her står øverst på skabet og kigger ned til os

UNGERNE FLYGTER OG VIL IKKE SOVE HER

Jeg var færdig af grin, da min søn i sommers fortalte, at en ven skulle overnatte her i min stue imens jeg var på ferie. Om knægten var helt ædru melder historien ikke noget om, – men fakta er, at han efter at have runderet stuerne og lå på sofaen – imens dukken på skabet kiggede blidt ned på ham, var stået op igen. Han havde meddelt min søn, at han fortrak til en anden kammerat for overnatning, da det her simpelthen var for uhyggeligt…..og så udvandrede han. Jeg var færdig af grin efter den historie, men Louie gav ham ret….ligesom jeg kan forstå at flere af hans andre kammerater, mener at jeg må være besynderlig i min indretning.

Må da også konstaterer, af flere andre medlemmer af familien finder dukke hovederne lidt besynderlige…..og jeg forsår det ikke!

 

004

De har vist endnu ikke opdaget, at jeg også i et gammelt fuglebur har små dukkebørn siddende og kigger ud.

Jeg spekulerer selvfølgelig mere og mere på….og det virkelig er så uhyggeligt (jeg synes jo det er hyggeligt) – eller om unge mennesker i dag, har set for mange gyserfilm, af en karakter som jeg aldrig har set?

Hvad mener du…skal jeg finde nogle kedelige gamle vaser frem i stedet for?

BUHHHH

 

Knus Gitte

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top