Så støtter vi igen, denne gang er det brysterne

Ja, der er gang i indsamlingerne og støtteprojekter til både det ene og det andet i disse tider. Dog skal vi ikke glemme at støtte en rigtig god sag, nemlig Breast Cancer Awareness (BCA), som den lille lyserøde sløjfe er symbolet for

 

August 2015 113

 

STØT BRYSTERNE

Kampagnen blev etableret i 1992 af Evelyn H. Lauder (Estee Lauder Companies), et globalt filantropisk initiativ, hvor missionen er at udbrede kendskabet til betydningen af brysternes sundhed og hurtig opdagelse af brystkræft for at redde liv.

De midler der bliver indsamlet går til bekæmpelse af brystkræft, uddannelse og medicinsk forskning. BCA har indtil videre rejst mere en 58 millioner dollars, penge der nytter!!

 

ORIGINS STØTTER MED SKØN HÅNDCREME

I år er produktet til indsamling af endnu flere midler Make A Difference rejuvenating hand treatment, som Origins laver kampagnen omkring.

August 2015 115

Skøn skøn håndcreme, som er lige så skøn som alle de andre håndcremer de gennem tiden har lavet. Jeg har i årevis brugt Origins håndcremerne og denne er i samme skønne liga. Make A Difference rejuvenating handcreme, er fyld med skønne ingredienser, der både har til formål at genopbygge, fugte, blødgøre, heale revner og sprukne hænder….og ikke mindst at forkæle. Alt det en god håndcreme skal kunne levere…samtidig med at den ikke fedter.

Kanpagnen på denne håndcreme kører fra 1. oktober og sælges i Magasin og Salling, så længe lager haves. Prisen er 170 kr for 75 ml.

20 kroner går ubeskåret til Dansk Brystkræft Organisation, som er en selvstændig patientforening for kvinder med brystkræft. Du kender garanteret også en….eller har selv stået med den forfærdelige sygdom. De kvinder skal have hjælp.

 

SÅ……..

Værtindegaven, venindegaven, eget behov, bare for at støtte…..det er egentlig underordnet….bare du støtter. At give en gave videre med et godt budskab er dobbelt lykke….ikke! Jeg har 2 veninder i oktober der har fødselsdag……det bliver gaven herfra!!!

 

August 2015 111

Lets Make A Difference !!!!

Kærligst Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top