SÅ SKAL TASKEN SVINGES……

Kære alle dejlige tøser…..

Hold da lige op, – jeg kan se på strømmen af kommentarer, at dette var en af de bedre præmier – det var i alt fald en i gerne ville vinde!

Det er fine ting fra PURE Copenhagen – men desværre har jeg kun fået en taske – så kun en kan blive den heldige vinder :(

Så må vi andre jo glæde os på hendes vegne og det er jeg sikker på er tilfældet.

 

almuligt 055

 

 

Denne skønne taske blev vundet af kommentar nr. 69 – Pia  Hansen.

Der er sendt mail afsted til den heldige vinder, som jeg håber kommer til at svinge rundt med den hele sommeren – hvorend den nu lander geografisk :)

 

Håber i alle havde en fantastisk Pinse – min startede rigtig fint…..men fra i går har jeg været ramt af en sommer influenza – eller en kraftig forkølelse – kender ikke helt definitionen, men skidtmads, det er jeg altså.

Nåede dog en en interessant Pinsefrokost med familien i dag – omend Gittemor var mere stille end normalt – men herom kan i høre mere i morgen……nu skal jeg på hovedet i seng med en kasse klenex og et par panodiler. God nat!

Kærlig hilsen

Gittemor

 

 

One Response

  1. Pia Hansen siger:

    1000 1000 tak, jeg er helt vildt glad :-) juhuuuuuu

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top