SÅ KOMMER DET ÅRLIGE LOPPEMARKED PÅ ANNASVEJ

LØRDAG DEN 16. AUGUST KL. 10:00 – til vi har udsolgt – haha!

Det er altid lidt af et tilløbsstykke, når Annasvej, Edlevej og Bengtasvej slår sig sammen om det årlige loppemarked på vejene i det hyggelige Hellerup. Foran de fleste huset sættes borde og stativer op – og det er interessante ting der bliver udbudt til salg. I år har vejrguderne oven i købet varslet tørvejr og sol – så os der skal loppe er SÅ lykkelige og taknemmelige. Dermed har vi mulighed for at lave nogle godt boder uden de er pakket ind i plast og paraplyer :)

 

Loppe 2013 009

I Gittemors bod – foran Annasvej nr. 1 – bliver der gang i den – selvfølgelig får jeg følgeskab af min kære veninde “Penne” Sonja som jeg hele sæsonen har “loppet” med på alt hvad vi har kunnet banke ned af loppemarkeder – det er vist blevet lidt af en livsstil.

 

ja sidste år stod vi i ly af paraplyer - men ikke i år!!!

ja sidste år stod vi i ly af paraplyer – men ikke i år!!!

 

Faktisk blev vejret så godt sidste år – altså hen ad formiddagen, at min dejlige dreng Louie og hans ven Erik blev inspireret til at hive guitaren frem og give et nummer – det kan jo være de bliver inspireret igen – hvis jeg presser dem lidt :)

 

Loppe 2013 015

HVAD KAN DU FINDE PÅ VEJLOPPEMARKEDET

Der er masser af tøj, små møbler, børne møbler, legetøj, herretøj, glas, porcelæn, finurligheder, smykker, antikt, hylder, skabe, dvd’er, bøger, og hvad kælderen nu byder på når inspirationen kommer over os.

Vi er friske på en god handel i det gode vejr – og altid er det jo hyggeligt at se såvel nye som gamle ansigter når der lokale marked er i gang. Vi håber at se dig i løbet af dagen.

Du må meget gerne dele budskabet evt. på din facebook side :)

 

Kærlig hilsen

Gittemor og alle de andre der stiller op

2 Responses

 1. Susanne Gråbæk siger:

  Hej Gitte. Flot hjemmeside du har. Det ærgrede mig, at jeg i år gik glip af loppemarkedet på Annasvej, Edlevej og Bengtasvej.
  Vi er nogle veninder fra Århus, der 1 x om året tager til København og går på loppemarkeder. Det har vi gjort de sidste 8 år. I år havde vi satset på weekenden 23-24. august. Kunne forstå at de veje du bor på, holdt loppemarked weekenden før. Ærgerligt at vejene i Hellerup ikke kan blive enige om at holde det samme dag.
  Vi fandt som sædvanlig meget, både til os selv og en del der kan bruges til jule og fødselsdagsgaver til familie og venner de næste lange tider. Men ærgerligt var det også, at vi måtte opgive Lyngby og Holte på grund af cykelløb. Det var simpelthen ikke muligt at komme til de byer i bil.
  Jeg vil blive glad, hvis du kan sende mig en mail hurtigst muligt, når dato for næste års loppemarked er på plads.
  Vh Susanne

  • gittemor siger:

   Hej Susanne -
   Det var da frygteligt ærgerligt – for vores loppemarked på Annasvej etc. var rigtig godt besøgt og vejret var i top. Ja, det er en gammel “krigshistorie” mellem vejene at de ikke på Sigridsvej vil holde sammen med os – hvad det skyldes har jeg aldrig helt fundet ud af – så jeg vælger ikke at stikke næsen ind i hvepsereden :)
   Cykelløbet irriterer mig hvert år – man er fuldstændig låst inde på sin vej. Men også her bliver man upopulær hvis man er imod motionisterne :)

   Der er en fast tommelfingerregel for afholdelse af loppemarkedet på Annasvej, Bengtasvej og Edlevej – ALTID første weekend efter skolestart – altså 3 weekend i august!!! Men den bliver også altid annonceret på facebook under “Loppemarkeder i Danmark” og i den Blå avis – og du vil altid kunne holde dig opdateret her på min blog også.

   Godt at i trods alt fandt en masse -så var det jo ikke helt spildt :)
   KH Gittemor

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top