Så kom vi til præmieoverrækkelse

Det var så dagen, hvor vi var inviteret til til officielle præmieoverrækkelse for kolonihavernes fineste haver i området.

Lillemor og jeg kørte til Nærum til et fint lille arrangement. Både med kaffe, sandwich, øl/vand og sager – ja der var sågar en lille spillemand så vi kunne blive underholdt.:) Min mor var nu ikke meget for at slippe gevinsten, der var den fineste skål fra Royal Copenhagen og et nydeligt indrammet bevis på vores dåd. – Fair nok, – det der med at få haven til at lige en pryd er nok i særdeleshed den lille Fru Christensens fortjeneste. Men det var så sødt at se, hvor stolt hun var – og det var en præmie i sig selv.

Min stolte mor med præmien :)

Min stolte mor med præmien :)

 

og en lige så stolt Gittemor

og en lige så stolt Gittemor

 

Fint fad og diplom fik vi

Fint fad og diplom fik vi

 

Og en lille spilllemand

Og en lille spillemand

Dejlig formiddag……så går der vist 5 år før man kan komme i betragtning til prisen igen :( – men så kan vi jo slappe lidt af næste sommer, haha.

 

Men nu ved jeg hvordan jeg vil have mine ærteblomster næste år

Men nu ved jeg hvordan jeg vil have mine ærteblomster næste år

 

Knus Gittemor

 

 

4 Responses

  1. Charlotte siger:

    Hvor er I søde begge to

  2. Charlotte siger:

    Tillykke med prisen

  3. Marlene Høj siger:

    Tillykke med prisen :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top