Så kom man også i SØNDAG

I forbindelse med Ole Stephensens bog “Tænk jeg vandt” fra september ….faldt der en del interview, af os der er beskrevet i Oles bog.

Det var en super sjov tid….sådan at få genopfrisket sin store gevinst helt tilbage fraår  2000, – ja det var lidt som at vinde igen….altså bare uden pengene. Men alt “ståhejet” var tilstede…..ret sjovt, når man nu er til ståhej.

 

Gittemor sammen med Ole Stephensen som har skrevet "Tænlkjeg vandt..."

Gittemor sammen med Ole Stephensen som har skrevet “Tænk jeg vandt…”

Men der var et interview der lod vente på sig…..faktisk så længe, at jeg næsten selv havde glemt det…..altså lige indtil jeg modtog det nye ugeblad SØNDAG med posten……der var den jo, – sidste udkald i året :) -

 

SBT dec. 2014

 

SBT dec. 2014 (2)

 

SBT dec 2014 (2)

SBT dec 2014

…..De har så en lidt anden indgangs vinkel til det med penge…..nemlig, “Er penge lig med lykke” – mit statement er stadig…det er dejligt med penge, men de gør dig ikke lykkeligere…..men tryg.  Jeg udtaler i artiklen, at jeg hellere vil have et fast job, end en hurtig gevinst…..jobbet har jeg så lige sagt ja tak til pr. februar – og DET gør mig lykkelig og tryg igen.

Scan af billeder fra bladet kunne være bedre….så hvis du vil læse hele artiklen og have mig i din scrapbog….så må du nok sjoske ned i kiosken.

 

Knus Gittemor

 

2 Responses

  1. Sonja Sørensen siger:

    Tillykke….og må 2015 blive et dejligt år, for dig og din søde familie.

  2. Hanne siger:

    Tillykke med jobbet :)
    Hvor har du ret, man bliver bestemt ikke lykkeligere af penge men så absolut mere tryg og tryghed kan sommetider forveksles med lykke……særlig hvis penge er en mangel vare ;)
    God jul og godt nytår til dig. Jeg glæder mig til at følge dig i det nye år

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top