Så har julefreden sænket sig….

….og alt er klappet og klar til den forestående juleaften i familiens skød. Faktisk er det mange år siden jeg synes der har været så meget check på tingene i så god tid. Besynderlig følelse, for så er det som om man hele tiden føler man har glemt et eller andet :)

Savnet af min elskede storebror melder sig altid særligt meget ved juletid. Han elskede julen og alt hvad der hørte til. Derfor tænkte jeg, at i år skulle han da alligevel have et julekort. Man må ikke lægge papir og andet på gravene der ikke er nedbrydeligt, – så hvorfor ikke skrive på et stykke bark med lidt glimmerlim. Således gjort og afsted på kirkegården med en lille hilsen. Hvor er der smukt på en kirkegård i aften skumringen – især på denne årstid. Der var SÅ mange  levende lys der vidner om hvor mange der i denne juletid er savnet i mange familier.

julen 2013 ekstra 059

julen 2013 ekstra 054

 

 

Har lige hældt mandler, vanille og sukker i risengrøden, så den kan trække til i morgen – pillekartoftlerne er kogt og pillet – og så er der vist bare tilbage for i dag, at nyde et stille glas vin og vente til dagen i morgen oprinder.

Jul 2013 og Magne 002

 

Julesokkerne gemmer på de små gaver til pakkelegen

Jul 2013 og Magne 003Juletræet står klar med en blanding af gammelt og nyt pynt

12.12 016

Og ham her…..han holder et kærligt øje med os alle sammen imens vi fejrer hans fødselsdag. Derfor har han hædersplads på hylden over spisebordet.

Kan i nu alle sammen, have en rigtig velsignet og dejlig juleaften. Nyd den – nyd hinanden og lad os være taknemmelige for at vi har hinanden og samtidig  sende en masse kærlige tanker til dem vi savner.

De kærligste julekram

Gittemor

One Response

  1. Ilse siger:

    Rigtig glædelig Jul til dig, kære Gittemor, og tak for dine dejlige blogs gennem året, der snart er gået. Godt Nytår fra Ilse

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top